Başkan Tuna: Esnaflara yeni dükkanlar yapıyoruz, devamı gelecek

GÜNDEM 11.05.2020 - 01:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2379+ kez okundu.
 

Başkan Tuna: Esnaflara yeni dükkanlar yapıyoruz, devamı gelecek

Başkan Tuna: Esnaflara yeni dükkanlar yapıyoruz, devamı gelecek
Uluborlu’ya önemli proje Başkan Tuna: Esnaflara yeni dükkanlar yapıyoruz, devamı gelecek Uluborlu Belediyesi, kent merkezinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi nedeniyle esnafların için önemli bir proje hayata geçirdi. Proje kapsamında yeni dükkanlar yapıldı. Dükkanlar yeni işletmecileriyle Uluborlu halkına hizmet verecek. Uluborlu Belediyesi, esnaflar için önemli bir projeyi hayata geçirdi.  Kent merkezinde önceki dönem başlatılan ve bir sonuç alınamayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında esnafların zor durumda kaldı.  Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, esnafların mağduriyetini gidermek amacıyla kent merkezine yeni dükkanlar yaptı. Yapılan proje hakkında bilgi veren Başkan Aziz Tuna, dükkanların devamının da yapılacağını söyledi.  Tuna, “Uluborlu’nun çarşısında bir kentsel dönüşüm projesi vardı bir önceki dönem başkanının hazırlattığı fakat şuanda sonuca ulaşmadı henüz çünkü burasının mal sahipleriyle anlaşma sağlanamamış mahkemeleşme durumu oldu şuanda çözümsüz bir ortam var çarşımızda şuanda ruhsat veremiyoruz. İş sahasında bir daralmaya sebep oldu biz Çevre ve Şehircilik bakanlığına yeni projemizi sunduk onayını bekliyoruz maalesef  kovid 19 sebebiyle alınan önlemlerden dolayı bakanlıklarda bir personel azalmasına gidildi işler yavaşladı ve henüz sonuca ulaşamadık biraz süreç alacak bende böyle bir çözüm ürettim vatandaşımıza esnafımıza bir nefes aldıracak 3 tane dükkanı yol üzerine koyduk Uluborlu’ya girişten itibaren bir eksiklikti bu yol üzerinde böyle bir dükkanımız yoktu hem eksikliği giderelim hemde sıkıntılar çözülene kadar 3 esnafımız işlerini burada rahatça yapabilsin istedik dükkanların devamı gelecek modern bir şekilde çözümler üretmeye devam edeceğiz.”Dedi  
Başkan Tuna: Esnaflara yeni dükkanlar yapıyoruz, devamı gelecek

Uluborlu’ya önemli proje

Başkan Tuna: Esnaflara yeni dükkanlar yapıyoruz, devamı gelecek

Uluborlu Belediyesi, kent merkezinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi nedeniyle esnafların için önemli bir proje hayata geçirdi. Proje kapsamında yeni dükkanlar yapıldı. Dükkanlar yeni işletmecileriyle Uluborlu halkına hizmet verecek.

Uluborlu Belediyesi, esnaflar için önemli bir projeyi hayata geçirdi.  Kent merkezinde önceki dönem başlatılan ve bir sonuç alınamayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında esnafların zor durumda kaldı.  Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, esnafların mağduriyetini gidermek amacıyla kent merkezine yeni dükkanlar yaptı.

Yapılan proje hakkında bilgi veren Başkan Aziz Tuna, dükkanların devamının da yapılacağını söyledi.  Tuna, “Uluborlu’nun çarşısında bir kentsel dönüşüm projesi vardı bir önceki dönem başkanının hazırlattığı fakat şuanda sonuca ulaşmadı henüz çünkü burasının mal sahipleriyle anlaşma sağlanamamış mahkemeleşme durumu oldu şuanda çözümsüz bir ortam var çarşımızda şuanda ruhsat veremiyoruz. İş sahasında bir daralmaya sebep oldu biz Çevre ve Şehircilik bakanlığına yeni projemizi sunduk onayını bekliyoruz maalesef  kovid 19 sebebiyle alınan önlemlerden dolayı bakanlıklarda bir personel azalmasına gidildi işler yavaşladı ve henüz sonuca ulaşamadık biraz süreç alacak bende böyle bir çözüm ürettim vatandaşımıza esnafımıza bir nefes aldıracak 3 tane dükkanı yol üzerine koyduk Uluborlu’ya girişten itibaren bir eksiklikti bu yol üzerinde böyle bir dükkanımız yoktu hem eksikliği giderelim hemde sıkıntılar çözülene kadar 3 esnafımız işlerini burada rahatça yapabilsin istedik dükkanların devamı gelecek modern bir şekilde çözümler üretmeye devam edeceğiz.”Dedi  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.