Başkan Şengöl Büyük Başarı Ortaokulunu ziyaret etti.

EĞİTİM 02.06.2015 - 19:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2773+ kez okundu.
 

Başkan Şengöl Büyük Başarı Ortaokulunu ziyaret etti.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçemizde daha önceden Büyük Başarı Dershanesi olarak hizmet veren ve bakanlıktan onayı geçerek ortaokul olan Büyük Başarı dershanesinde incelemelerde bulundu.  Başkan Şengöl, Isparta Büyük Başarı Dershaneleri Kurucusu İsmail Akçil, Eğirdir Büyük Başarı Dershanesi Müdürü Ataman Görgülü ile birlikte okulu gezerek, Okulda yapılacak olan tadilatlarla ilgili bilgi aldı. Tamamen yenilenerek hizmet verecek olan Okulun Ağustos ayında eğitim ve öğretime başlaması planlanıyor.  Dershane Kurucusu İsmail Akçil “ Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e okulumuza ve Eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, İlçemize hizmet verecek olan Ortaokulun Eğirdir’e hayırlı olmasını temenni etti.  Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise Okulun içerisinde yapılacak olan tadilatlar hakkında bilgi alarak, belediye olarak Eğitime her türlü desteği vereceklerini ve yeni açılacak olan okulun İlçemize hayırlı olmasını diledi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçemizde daha önceden Büyük Başarı Dershanesi olarak hizmet veren ve bakanlıktan onayı geçerek ortaokul olan Büyük Başarı dershanesinde incelemelerde bulundu. 

Başkan Şengöl, Isparta Büyük Başarı Dershaneleri Kurucusu İsmail Akçil, Eğirdir Büyük Başarı Dershanesi Müdürü Ataman Görgülü ile birlikte okulu gezerek, Okulda yapılacak olan tadilatlarla ilgili bilgi aldı. Tamamen yenilenerek hizmet verecek olan Okulun Ağustos ayında eğitim ve öğretime başlaması planlanıyor. 

Dershane Kurucusu İsmail Akçil “ Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e okulumuza ve Eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, İlçemize hizmet verecek olan Ortaokulun Eğirdir’e hayırlı olmasını temenni etti. 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise Okulun içerisinde yapılacak olan tadilatlar hakkında bilgi alarak, belediye olarak Eğitime her türlü desteği vereceklerini ve yeni açılacak olan okulun İlçemize hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.