Başkan Selçuk'tan 15 Temmuz mesajı

GÜNDEM 14.07.2019 - 11:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1672+ kez okundu.
 

Başkan Selçuk'tan 15 Temmuz mesajı

Başkan Selçuk'tan 15 Temmuz mesajı
  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir mesaj yayımlayan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk açıklamasında, “15 TEMMUZ gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aziz milletimiz omuz omuza hareket ederek hain işgal girişimine karşı adeta bir diriliş destanı yazmıştır, bu uğurda hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimizi de minnet duygularımızla selamlıyorum” dedi. Ziraat Odası Başkanı Selçuk, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınlandığı mesajında, "15 Temmuz 2016'da yani bundan tam üç yıl önce, TSK içerisinde yuvalanmış hain FETÖ yapılanmasına mensup bir avuç cuntacı, milletin iradesiyle göreve gelen devlet yönetimine eşi benzeri görülmemiş bir darbe girişiminde bulundu. O gece gözü dönmüş FETÖ hainleri, milletin silahını millete yönelterek 250 vatandaşımızı şehit etti yüzlerce vatandaşımız ise gazi oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de aralarında olduğu çok sayıda kamu binası yine alçak FETÖ üyesi darbeciler tarafından bombalandı. Ancak tarihi zaferlerle dolu bu aziz milletimiz; tıpkı Çanakkale'de, Sakarya'da, Kafkasya'da ve daha birçok cephede göstermiş olduğu kahramanlığın aynısını 15 Temmuz'da göstermiştir. Milletimiz, Merhum Mehmet Akif'in de dediği gibi, 'Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın, siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın' şuuruyla, tankların, topların, tüfeklerin ve bombaların karşısında göğüslerini siper etmekten bir an bile tereddüt etmemiştir. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla milletimiz sokağa çıktı ve darbe başarısızlığa uğradı. 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin nasıl bir destan yazdığını hiçbir zaman unutmadık ve asla da unutturmayacağız. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hain emelleri olan FETÖ ve tüm hainler şunu bilsin ki milletimiz ve devletimiz bu hainliklere hiç bir zaman fırsat vermeyecektir" ifadelerini kullandı.
Başkan Selçuk'tan 15 Temmuz mesajı

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir mesaj yayımlayan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk açıklamasında, “15 TEMMUZ gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aziz milletimiz omuz omuza hareket ederek hain işgal girişimine karşı adeta bir diriliş destanı yazmıştır, bu uğurda hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimizi de minnet duygularımızla selamlıyorum” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Selçuk, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınlandığı mesajında, "15 Temmuz 2016'da yani bundan tam üç yıl önce, TSK içerisinde yuvalanmış hain FETÖ yapılanmasına mensup bir avuç cuntacı, milletin iradesiyle göreve gelen devlet yönetimine eşi benzeri görülmemiş bir darbe girişiminde bulundu. O gece gözü dönmüş FETÖ hainleri, milletin silahını millete yönelterek 250 vatandaşımızı şehit etti yüzlerce vatandaşımız ise gazi oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de aralarında olduğu çok sayıda kamu binası yine alçak FETÖ üyesi darbeciler tarafından bombalandı. Ancak tarihi zaferlerle dolu bu aziz milletimiz; tıpkı Çanakkale'de, Sakarya'da, Kafkasya'da ve daha birçok cephede göstermiş olduğu kahramanlığın aynısını 15 Temmuz'da göstermiştir. Milletimiz, Merhum Mehmet Akif'in de dediği gibi, 'Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın, siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın' şuuruyla, tankların, topların, tüfeklerin ve bombaların karşısında göğüslerini siper etmekten bir an bile tereddüt etmemiştir. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla milletimiz sokağa çıktı ve darbe başarısızlığa uğradı. 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin nasıl bir destan yazdığını hiçbir zaman unutmadık ve asla da unutturmayacağız. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hain emelleri olan FETÖ ve tüm hainler şunu bilsin ki milletimiz ve devletimiz bu hainliklere hiç bir zaman fırsat vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.