Başkan Savcı'dan 19 Eylül mesajı

GÜNDEM 17.09.2021 - 22:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2826+ kez okundu.
 

Başkan Savcı'dan 19 Eylül mesajı

Başkan Savcı'dan 19 Eylül mesajı
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı'dan 19 Eylül mesajı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, 19 Eylül 1921'de TBMM'nin, Mustafa Kemal Paşa'ya, Mareşal rütbesiyle Gazi unvanı verilmesinin yıldönümünde kutlama mesajı yayınladı. Başkan Savcı mesajında şu ifadeleri kullandı: ''Destanlar oluşturan şehit ve gaziler tek tek birer onur abiԁemizԁir. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluуuz. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 100. Yıldönümünü kutlar sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler dilerim.''  
Başkan Savcı'dan 19 Eylül mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı'dan 19 Eylül mesajı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, 19 Eylül 1921'de TBMM'nin, Mustafa Kemal Paşa'ya, Mareşal rütbesiyle Gazi unvanı verilmesinin yıldönümünde kutlama mesajı yayınladı. Başkan Savcı mesajında şu ifadeleri kullandı: ''Destanlar oluşturan şehit ve gaziler tek tek birer onur abiԁemizԁir. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluуuz.

Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 100. Yıldönümünü kutlar sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler dilerim.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.