Başkan İpekçi’nin acı günü

GÜNDEM 31.08.2019 - 15:12, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2187+ kez okundu.
 

Başkan İpekçi’nin acı günü

Başkan İpekçi’nin acı günü
Sav Kasabası Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin amcasının oğlu ve Gazi Gürelli İlkokulu Hizmetlisi ve kasabanın en sevilen ismi Ferhat İpekçi, ani olarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sav Kasabası Gazi Gürelli İlkokulu Hizmetlisi ve kasabanın sevilen isimlerinden Ferhat İpekçi, ani olarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ferhat İpekçi, Sav Belediye Başkanı Şakir İpkeçi’nin Amcaoğlu idi. Merkeze bağlı Sav Kasabası bir günde iki acı haberle sarsıldı. İlk olarak böbrek rahatsızlığı bulunan ve hastanede tedavi gören Hasan Akif Akşit (30) genç yaşta vefat etti. Aynı gün, kasabanın sevilen ve sayılan ismi olan ve kasabadaki Gazi Gürelli İlkokulunun hizmetlisi Ferhat İpekçi (50) geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etti. Görev yaptığı okulda boya – badana işleri yapan ve öğleyin Cuma namazını kıldıktan sonra evinde rahatsızlanan Ferhat İpekçi, durumun 112 Acil Servisine bildirilmesinin ardından hemen ambulansla Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Kasabada çok sevilen ve sayılan isim olan İpekçi’nin ölümü büyük üzüntü yarattı. Öte yandan; yine Sav Kasabası'nda yaşayan evli ve 1 çocuk babası Hakan Akif Akşit, geçen Cumartesi günü evden çıktıktan sonra kalbi durdu. Hastaneye kaldırılan Akşit, yaklaşık 1 haftadır süren yaşam mücadelesini kaybetti. Uzun süredir diyaliz tedavisi gören Hakan Akif Akşit, geçen Cumartesi günü evden çıktıktan sonra kalbi durdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede bir haftadır tedavi gören Akşit tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sav Kasabasındaki 15 Temmuz Okulunda çalışan Akşit, Isparta Tesisatçılar Odasına kayıtlı sıhhi tesisat ustasıydı.
Başkan İpekçi’nin acı günü

Sav Kasabası Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin amcasının oğlu ve Gazi Gürelli İlkokulu Hizmetlisi ve kasabanın en sevilen ismi Ferhat İpekçi, ani olarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sav Kasabası Gazi Gürelli İlkokulu Hizmetlisi ve kasabanın sevilen isimlerinden Ferhat İpekçi, ani olarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ferhat İpekçi, Sav Belediye Başkanı Şakir İpkeçi’nin Amcaoğlu idi.

Merkeze bağlı Sav Kasabası bir günde iki acı haberle sarsıldı. İlk olarak böbrek rahatsızlığı bulunan ve hastanede tedavi gören Hasan Akif Akşit (30) genç yaşta vefat etti. Aynı gün, kasabanın sevilen ve sayılan ismi olan ve kasabadaki Gazi Gürelli İlkokulunun hizmetlisi Ferhat İpekçi (50) geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Görev yaptığı okulda boya – badana işleri yapan ve öğleyin Cuma namazını kıldıktan sonra evinde rahatsızlanan Ferhat İpekçi, durumun 112 Acil Servisine bildirilmesinin ardından hemen ambulansla Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Kasabada çok sevilen ve sayılan isim olan İpekçi’nin ölümü büyük üzüntü yarattı.

Öte yandan; yine Sav Kasabası'nda yaşayan evli ve 1 çocuk babası Hakan Akif Akşit, geçen Cumartesi günü evden çıktıktan sonra kalbi durdu. Hastaneye kaldırılan Akşit, yaklaşık 1 haftadır süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Uzun süredir diyaliz tedavisi gören Hakan Akif Akşit, geçen Cumartesi günü evden çıktıktan sonra kalbi durdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede bir haftadır tedavi gören Akşit tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sav Kasabasındaki 15 Temmuz Okulunda çalışan Akşit, Isparta Tesisatçılar Odasına kayıtlı sıhhi tesisat ustasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.