BAŞKAN İPEKÇİ'DEN EĞİTİME DESTEK

GÜNDEM 29.11.2019 - 17:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2213+ kez okundu.
 

BAŞKAN İPEKÇİ'DEN EĞİTİME DESTEK

BAŞKAN İPEKÇİ'DEN EĞİTİME DESTEK
Eğitimin aileden sonraki ilk adımının anaokulu olduğunu ifade eden Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi ’’Bir Bina inşa ederken öncelikli olan temelinin sağlam olmasıdır. Bir toplum inşa ederken de öncelikli hedemiz yarının büyükleri olan çocuklarımızın, örf,adet ve kültürel değerleri almış bireyler olarak yetişmesidir. Bu noktada anaokulları önemli bir yere sahip.Çocuklarımızı emanet ettiğimiz bu eğitim yuvaları yarınımızın temellerinin atıldığı yerlerdir’’ dedi. Başkan İpekçi ziyaret sonrası çocuklarla fotoğraf çektirdi. Sav Ortaokul müdürü Muharrem Hoşşirin ve Anaokul Öğretmenleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’ye teşekkür ettiler. Anaokulundan sonra Sav ilk ve Orta okulunu ziyaret eden Başkan İpekçi burada da çocuklara spor malzemeleri dağıttı ve Isparta Gençlik Spor İl müdürü Murat Gevrek’e vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. BELEDİYEGÜREŞ TAKIMINA DESTEK Başkan İpekçi ayrıca, Kasabamızı başarıyla temsil edecek olan,Belediye Güreş takımındaki çocuklarımıza antrenman malzemelerini hediye ettik. Şimdi çok çalışıp,başarılı olmak onlarda... Güreş İl temsilcisi Ömer Tetik bey'e,Güreş Hocamız Ahmet bey'e teşekkür ediyor, Güreşçi yavrularımıza başarılar diliyorum. 
BAŞKAN İPEKÇİ'DEN EĞİTİME DESTEK

Eğitimin aileden sonraki ilk adımının anaokulu olduğunu ifade eden Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi ’’Bir Bina inşa ederken öncelikli olan temelinin sağlam olmasıdır. Bir toplum inşa ederken de öncelikli hedemiz yarının büyükleri olan çocuklarımızın, örf,adet ve kültürel değerleri almış bireyler olarak yetişmesidir. Bu noktada anaokulları önemli bir yere sahip.Çocuklarımızı emanet ettiğimiz bu eğitim yuvaları yarınımızın temellerinin atıldığı yerlerdir’’ dedi. Başkan İpekçi ziyaret sonrası çocuklarla fotoğraf çektirdi. Sav Ortaokul müdürü Muharrem Hoşşirin ve Anaokul Öğretmenleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’ye teşekkür ettiler. Anaokulundan sonra Sav ilk ve Orta okulunu ziyaret eden Başkan İpekçi burada da çocuklara spor malzemeleri dağıttı ve Isparta Gençlik Spor İl müdürü Murat Gevrek’e vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

BELEDİYEGÜREŞ TAKIMINA DESTEK

Başkan İpekçi ayrıca, Kasabamızı başarıyla temsil edecek olan,Belediye Güreş takımındaki çocuklarımıza antrenman malzemelerini hediye ettik. Şimdi çok çalışıp,başarılı olmak onlarda... Güreş İl temsilcisi Ömer Tetik bey'e,Güreş Hocamız Ahmet bey'e teşekkür ediyor, Güreşçi yavrularımıza başarılar diliyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.