BAŞKAN GÜNYADIN 'ISPARTA HALKINA SESLENDİ OYUNUZU MHP'YE VERİN'

GÜNDEM 03.06.2015 - 09:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2615+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜNYADIN 'ISPARTA HALKINA SESLENDİ OYUNUZU MHP'YE VERİN'

BAŞKAN GÜNYADIN 'ISPARTA HALKINA SESLENDİ OYUNUZU MHP'YE VERİN'   Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın; MHP Milletvekilli adaylarına Isparta halkına seslenerek ilk kez oy istedi. MHP'li Başkan Günaydın bize oy verirseniz benim hizmet kervanım 4'e katlanacaktır' dedi.   Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı canlı yayında hizmetleri anlattı. Başkan Günaydın tüm engellemelere rağmen Isparta’ya hizmet aşkının sürdüğünü dile getirdi.  Sizlerden tek isteğim var. diyerek Isparta halkına seslenen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın; Bugün partimizden milletvekili adayı olan 4 pırlanta arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızı 7 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili yaparsanız benim hizmet kervanım 2 ye hatta 4 kata katlanacaktır. 7 Haziran’da sandık başında hizmet edenle hizmet etmeyenleri ayırt etmenizi istiyorum” dedi. Belediye çalışmalarının olumsuz olması ve çalışmaların engellenmesi için yapılan operasyona değinen Başkan Günaydın bu operasyonu yapanlara da sitem ederek kendisini durdurma yerine aksine daha fazla çalışma gayreti gösterdiğini dile getirdi. ÇEVRE YOLLARI KARAYOLLARINA AİTTİR Hepinizin bildiği gibi çevre yolları karayollarına aittir. Bu yoldaki düzenleme, ışıklandırma ve kavşak çalışmalarının tamamı karayollarına aittir. Buradaki kamulaştırmalarda sadece bu kurum tarafından gerçekleştirilir. Bu böyle bilinmesine rağmen sadece karalamak için bu kavşak ile ilgili bize suçluyorlar.” dedi. AK Parti Milletvekili Adayına seslenen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; Ey Recep Özel park bahçelerde dolaşmana gerek yok. Bizi eleştirmene gerek yok. Biz çalışıyoruz. Hizmet üretiyoruz. Siz ne yapıyorsunuz. Siz daha bi Ortarafuj çalışmasını tamamlamadınız. Birde gidiyorsunuz konuşuyorsunuz. Açıklama yapıyorsunuz. Eline alıyorsun silindiri gösteriş yapıyorsun. Siz bir Ortarafuj çalışmasını 6 yıldır hala daha yapamadınız. Ey iktidar Milletvekilleri siz ne yaptınız. Bu yapılan çalışmaların Isparta Belediyesi ile alakası yoktur. Bu çalışmaların sorumlusu karayollarıdır.'dedi. Günaydın ; “Halkımız bu yolu bizim biliyor ve şikâyetlerini bize iletiyorlar. Bu yolun devlet yolu olduğunu kimse bilmiyor. Kimsenin şehrimizi harabeye çevirmeye, itibarını düşürmeye, prestijini sarsmaya hakkı yok. Herkes görevini bilsin, bu yolları yapma imkânım var ancak, benim yetkimde değil.” dedi.   O FABRİKALARI VURA VURA GERİ ALDIK Günaydın konuşmasına öncesi dönem peşkeş çekilen Bimsblok fabrikasına değindi. Belediyenin öz malı olan fabrika ve hammadde ocaklarının birilerine satıldığını yani belediyenin öz kaynaklarının yok edildiğini söyledi. Başkan Günaydın, “bugün o  yok edilen fabrika ve ocaklarımızı vura vura geri aldık. Aynı fabrikamız ve ocaklarımızın katkıları ile ponza madeni alanında fabrikalar zinciri kurduk. Isı yalıtımı ve izolasyon fabrikamızda üretime başlamış Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinden siparişler alınmaya başlanmıştır” dedi.     

BAŞKAN GÜNYADIN

'ISPARTA HALKINA SESLENDİ

OYUNUZU MHP'YE VERİN'

 

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın; MHP Milletvekilli adaylarına Isparta halkına seslenerek ilk kez oy istedi. MHP'li Başkan Günaydın bize oy verirseniz benim hizmet kervanım 4'e katlanacaktır' dedi.

 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı canlı yayında hizmetleri anlattı.

Başkan Günaydın tüm engellemelere rağmen Isparta’ya hizmet aşkının sürdüğünü dile getirdi. 

Sizlerden tek isteğim var. diyerek Isparta halkına seslenen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın; Bugün partimizden milletvekili adayı olan 4 pırlanta arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızı 7 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili yaparsanız benim hizmet kervanım 2 ye hatta 4 kata katlanacaktır. 7 Haziran’da sandık başında hizmet edenle hizmet etmeyenleri ayırt etmenizi istiyorum” dedi.

Belediye çalışmalarının olumsuz olması ve çalışmaların engellenmesi için yapılan operasyona değinen Başkan Günaydın bu operasyonu yapanlara da sitem ederek kendisini durdurma yerine aksine daha fazla çalışma gayreti gösterdiğini dile getirdi.

ÇEVRE YOLLARI

KARAYOLLARINA AİTTİR

Hepinizin bildiği gibi çevre yolları karayollarına aittir. Bu yoldaki düzenleme, ışıklandırma ve kavşak çalışmalarının tamamı karayollarına aittir. Buradaki kamulaştırmalarda sadece bu kurum tarafından gerçekleştirilir. Bu böyle bilinmesine rağmen sadece karalamak için bu kavşak ile ilgili bize suçluyorlar.” dedi. AK Parti Milletvekili Adayına seslenen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; Ey Recep Özel park bahçelerde dolaşmana gerek yok. Bizi eleştirmene gerek yok. Biz çalışıyoruz. Hizmet üretiyoruz. Siz ne yapıyorsunuz. Siz daha bi Ortarafuj çalışmasını tamamlamadınız. Birde gidiyorsunuz konuşuyorsunuz. Açıklama yapıyorsunuz. Eline alıyorsun silindiri gösteriş yapıyorsun. Siz bir Ortarafuj çalışmasını 6 yıldır hala daha yapamadınız. Ey iktidar Milletvekilleri siz ne yaptınız. Bu yapılan çalışmaların Isparta Belediyesi ile alakası yoktur. Bu çalışmaların sorumlusu karayollarıdır.'dedi. Günaydın ; “Halkımız bu yolu bizim biliyor ve şikâyetlerini bize iletiyorlar. Bu yolun devlet yolu olduğunu kimse bilmiyor. Kimsenin şehrimizi harabeye çevirmeye, itibarını düşürmeye, prestijini sarsmaya hakkı yok. Herkes görevini bilsin, bu yolları yapma imkânım var ancak, benim yetkimde değil.” dedi.

  O FABRİKALARI

VURA VURA GERİ ALDIK

Günaydın konuşmasına öncesi dönem peşkeş çekilen Bimsblok fabrikasına değindi. Belediyenin öz malı olan fabrika ve hammadde ocaklarının birilerine satıldığını yani belediyenin öz kaynaklarının yok edildiğini söyledi. Başkan Günaydın, “bugün o  yok edilen fabrika ve ocaklarımızı vura vura geri aldık. Aynı fabrikamız ve ocaklarımızın katkıları ile ponza madeni alanında fabrikalar zinciri kurduk. Isı yalıtımı ve izolasyon fabrikamızda üretime başlamış Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinden siparişler alınmaya başlanmıştır” dedi.

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.