BAŞKAN GÜNAYDIN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

GÜNDEM 16.04.2015 - 10:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1854+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜNAYDIN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın hedefinde AK Parti İl Başkanı Zabun ve milletvekilleri vardı. Günaydın, "Seçim döneminde milletvekilleri ve İl Başkanı kendi adlarını bana takmaya başlamışlardı.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın hedefinde AK Parti İl Başkanı Zabun ve milletvekilleri vardı. Günaydın, "Seçim döneminde milletvekilleri ve İl Başkanı kendi adlarını bana takmaya başlamışlardı. Eğer bana hırsız diyorsanız siz hırsız demektir" dedi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP'nin aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin Isparta temsilcilerine yüklendi. Yerel seçim sürecine değinen Günaydın, "Isparta’mızda beklediğimiz an ve gün çok yaklaşmıştır. Şuan anketlerde ve çeşitli çalışmalarda Isparta’da değil Türkiye'de bir dönüşüm hareketi başlamıştır. Yerel seçim zamanında AKP milletvekilleri, adayları ve il başkanı kendi adlarını bana takmaya başlamıştı. Eğer bana hırsız diyorsanız siz hırsız demektir" dedi. ISPARTA BELEDİYESİ GİBİ TÜRKİYE'Yİ DÜRÜST BİR ŞEKİLDE İDARE EDECEKLER Öte yandan bugün Isparta Belediyesi'nin incelemeler, çıkan hesaplar ve mali imkanlar ile yatırımlar neticesinde Türkiye'nin en dürüst belediyesi olduğunu ileri süren Başkan Gü¬naydın, şunları söyledi: "Halep oradaysa arşın da belediyemizde. Gelsinler incelesinler. Bu şekilde insanlara iftira atmanın günah olduğunu da bilmiyorlar. Sen Müslüman mısın, hacıya mı gidiyorsun ne yapıyorsun? İktidara geldiğimiz anda göreceksiniz aynı Isparta Belediyesi gibi dürüst bir şekilde Türkiye'yi idare edeceklerinden eminim. Genel Başkanımı da yakından tanıdığım için biliyorum Türkiye ilerleyecek ve kasaları olmayan dürüst ve şahsiyetli bir iktidara sahip olacağız. ISPARTA'DAN BÜYÜK BİR SES ÇIKACAK  Adaylarımız da dürüstlük ve memleket aşkıyla, belediye hizmetlerini desteklemek adına güzel çalışmalar yapacaklar. Bir elin nesi var 2 elin sesi var demişler. Isparta’dan büyük bir ses çıkacak. BU BARAJLAR YAPILIRSA EĞİRDİR'İN SUYUNA İHTİYAÇ YOK  6 yıldır Isparta’ya bakanlar geliyor. Darıderesi'ne 2. Barajı yapmaları lazım. Andık Deresi'ne baraj yapmaları lazım. O zaman Eğirdir'in suyuna gerek yok. bir ayda 700 bin lira elektrik parası harcıyoruz. Bir yılda 9-10 milyon para harcıyoruz. Sizin yapacağınız baraj bir yıla varmadan kendisini amorti ediyor. Böyle karlı bir dünya var mı? Bakan geldi bu barajları yapıyoruz dedi. Ama yaptı mı? Buraya baraj yapılması lazım. O zaman 500 bin nüfusun suyu karşılanmış oluyor. EĞİRDİR SUYUNUN ARSENİK DERECESİ KRİTİK SEVİYEDE Eğirdir suyunun arsenik derecesi 0,10'a çıkmış. 0,11 içilmemesi demektir. İlk belediye başkanı olduğum zaman 0,1 'di. Bir İl başkanı konuşuyor. Kendi işini kendi yapsın diyor. Kendi de üstelik sözde avukat. Kanundan haberi yok. kanun der ki; barajları devlet yapar ve belediyeye teslim eder. Sen kanunları bilmiyorsun avukat yedeğine düşmüş oluyorsun. OYLARIMIZI BİLEREK VE DUALARLA VERELİM İktidar olduğumuzda en büyük projeler Isparta’ya yapacak. Biz yaşanabilir şehirler arasında şuanda 3'üncü sıradayız. Açık ara birinci olacağız. Bu seçimi ciddiye alalım. Dönüşüme önem verelim. Oylarımızı bilerek, isteyerek ve dua ederek kullanalım." Akdeniz
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın hedefinde AK Parti İl Başkanı Zabun ve milletvekilleri vardı. Günaydın, "Seçim döneminde milletvekilleri ve İl Başkanı kendi adlarını bana takmaya başlamışlardı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın hedefinde AK Parti İl Başkanı Zabun ve milletvekilleri vardı. Günaydın, "Seçim döneminde milletvekilleri ve İl Başkanı kendi adlarını bana takmaya başlamışlardı. Eğer bana hırsız diyorsanız siz hırsız demektir" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP'nin aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin Isparta temsilcilerine yüklendi. Yerel seçim sürecine değinen Günaydın, "Isparta’mızda beklediğimiz an ve gün çok yaklaşmıştır. Şuan anketlerde ve çeşitli çalışmalarda Isparta’da değil Türkiye'de bir dönüşüm hareketi başlamıştır. Yerel seçim zamanında AKP milletvekilleri, adayları ve il başkanı kendi adlarını bana takmaya başlamıştı. Eğer bana hırsız diyorsanız siz hırsız demektir" dedi.

ISPARTA BELEDİYESİ GİBİ TÜRKİYE'Yİ DÜRÜST BİR ŞEKİLDE İDARE EDECEKLER

Öte yandan bugün Isparta Belediyesi'nin incelemeler, çıkan hesaplar ve mali imkanlar ile yatırımlar neticesinde Türkiye'nin en dürüst belediyesi olduğunu ileri süren Başkan Gü¬naydın, şunları söyledi:

"Halep oradaysa arşın da belediyemizde. Gelsinler incelesinler. Bu şekilde insanlara iftira atmanın günah olduğunu da bilmiyorlar. Sen Müslüman mısın, hacıya mı gidiyorsun ne yapıyorsun? İktidara geldiğimiz anda göreceksiniz aynı Isparta Belediyesi gibi dürüst bir şekilde Türkiye'yi idare edeceklerinden eminim. Genel Başkanımı da yakından tanıdığım için biliyorum Türkiye ilerleyecek ve kasaları olmayan dürüst ve şahsiyetli bir iktidara sahip olacağız.

ISPARTA'DAN BÜYÜK BİR SES ÇIKACAK 

Adaylarımız da dürüstlük ve memleket aşkıyla, belediye hizmetlerini desteklemek adına güzel çalışmalar yapacaklar. Bir elin nesi var 2 elin sesi var demişler. Isparta’dan büyük bir ses çıkacak.

BU BARAJLAR YAPILIRSA EĞİRDİR'İN SUYUNA İHTİYAÇ YOK 

6 yıldır Isparta’ya bakanlar geliyor. Darıderesi'ne 2. Barajı yapmaları lazım. Andık Deresi'ne baraj yapmaları lazım. O zaman Eğirdir'in suyuna gerek yok. bir ayda 700 bin lira elektrik parası harcıyoruz. Bir yılda 9-10 milyon para harcıyoruz. Sizin yapacağınız baraj bir yıla varmadan kendisini amorti ediyor. Böyle karlı bir dünya var mı? Bakan geldi bu barajları yapıyoruz dedi. Ama yaptı mı?
Buraya baraj yapılması lazım. O zaman 500 bin nüfusun suyu karşılanmış oluyor.

EĞİRDİR SUYUNUN ARSENİK DERECESİ KRİTİK SEVİYEDE

Eğirdir suyunun arsenik derecesi 0,10'a çıkmış. 0,11 içilmemesi demektir. İlk belediye başkanı olduğum zaman 0,1 'di. Bir İl başkanı konuşuyor. Kendi işini kendi yapsın diyor. Kendi de üstelik
sözde avukat. Kanundan haberi yok. kanun der ki; barajları devlet yapar ve belediyeye teslim eder. Sen kanunları bilmiyorsun avukat yedeğine düşmüş oluyorsun.

OYLARIMIZI BİLEREK VE DUALARLA VERELİM

İktidar olduğumuzda en büyük projeler Isparta’ya yapacak. Biz yaşanabilir şehirler arasında şuanda 3'üncü sıradayız. Açık ara birinci olacağız. Bu seçimi ciddiye alalım. Dönüşüme önem verelim. Oylarımızı bilerek, isteyerek ve dua ederek kullanalım."

Akdeniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.