Başkan Başdeğirmen Gülistan mahallesini ziyaret etti

GÜNDEM 10.10.2019 - 10:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2847+ kez okundu.
 

Başkan Başdeğirmen Gülistan mahallesini ziyaret etti

Başkan Başdeğirmen Gülistan mahallesini ziyaret etti
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, zaman zaman mahalleleri ziyaret ediyor. Muhtarlarla görüşen Başkan Başdeğirmen, mahallede eksiklikleri ve sorunları yerinde inceliyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Başdeğirmen, hem talepleri dinliyor hem de hizmetlerini anlatıyor. Yoğun mesaisine rağmen mahallelere de vakit ayırıyor. Başkan Başdeğirmen, Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun’u ziyaret etti, mahalle hakkında bilgi aldı. İşadamı Muzaffer Ertik ile Gülistan Mahalleliler, Başdeğirmen ile sohbet ettiler.
Başkan Başdeğirmen Gülistan mahallesini ziyaret etti

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, zaman zaman mahalleleri ziyaret ediyor. Muhtarlarla görüşen Başkan Başdeğirmen, mahallede eksiklikleri ve sorunları yerinde inceliyor.

Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Başdeğirmen, hem talepleri dinliyor hem de hizmetlerini anlatıyor. Yoğun mesaisine rağmen mahallelere de vakit ayırıyor. Başkan Başdeğirmen, Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun’u ziyaret etti, mahalle hakkında bilgi aldı. İşadamı Muzaffer Ertik ile Gülistan Mahalleliler, Başdeğirmen ile sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.