Başkan Başdeğirmen'den kadir gecesi̇ mesajı

GÜNDEM 27.04.2022 - 10:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2796+ kez okundu.
 

Başkan Başdeğirmen'den kadir gecesi̇ mesajı

Başkan Başdeğirmen'den kadir gecesi̇ mesajı
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen  ‘Bin aydan daha hayırlı gece’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Başdeğirmen, Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek Kadir Gecesine erişmiş olmanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. Cenab-ı Allah’ın lütfuna mazhar olabilmeyi bereket ve bolluğun sağanak gibi yağdığı bu fazilet dolu gecenin yeryüzünde sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. Bu mübarek gece gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır.  Bu duygu ve düşüncelerle çalışma arkadaşlarımın, hemşehrilerimin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan sağlık, barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı’na eriştirmesini en kalbi duygularımla diliyorum.
Başkan Başdeğirmen'den kadir gecesi̇ mesajı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen  ‘Bin aydan daha hayırlı gece’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Başdeğirmen, Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek Kadir Gecesine erişmiş olmanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz.

Cenab-ı Allah’ın lütfuna mazhar olabilmeyi bereket ve bolluğun sağanak gibi yağdığı bu fazilet dolu gecenin yeryüzünde sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Bu mübarek gece gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. 

Bu duygu ve düşüncelerle çalışma arkadaşlarımın, hemşehrilerimin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan sağlık, barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı’na eriştirmesini en kalbi duygularımla diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.