BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN 10 KASIM MESAJI

GÜNDEM 10.11.2020 - 10:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1592+ kez okundu.
 

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN 10 KASIM MESAJI

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN 10 KASIM MESAJI
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82.yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır. Milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun ‘en büyük eserim’ dediği cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz. Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda biz de, bizden sonraki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Bugün bizlere düşen, vatanımıza ve bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, onun bırakmış olduğu mirası geleceğe taşımak ve göstermiş olduğu yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktır. Atatürk, ‘Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyerek yolumuzu ve yönümüzü çizmiştir. Atatürk’ü anmak demek onun güçlüklerle kurduğu Türkiye Cumhuriyetini korumak için her zaman bilinçli olmak, içerde ve dışarıda ülkemizin bağımsızlığını tehdit eden unsurlara fırsat vermemektir. Bu düşüncelerle, vefatının 82. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.  
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN 10 KASIM MESAJI

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82.yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum.

Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır. Milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun ‘en büyük eserim’ dediği cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz.

Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda biz de, bizden sonraki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız.

Bugün bizlere düşen, vatanımıza ve bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, onun bırakmış olduğu mirası geleceğe taşımak ve göstermiş olduğu yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Atatürk, ‘Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyerek yolumuzu ve yönümüzü çizmiştir.

Atatürk’ü anmak demek onun güçlüklerle kurduğu Türkiye Cumhuriyetini korumak için her zaman bilinçli olmak, içerde ve dışarıda ülkemizin bağımsızlığını tehdit eden unsurlara fırsat vermemektir.

Bu düşüncelerle, vefatının 82. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.