Başkan Başdeğirmen, 5 maaşını bağışladı

GÜNDEM 30.03.2020 - 21:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1870+ kez okundu.
 

Başkan Başdeğirmen, 5 maaşını bağışladı

Başkan Başdeğirmen, 5 maaşını bağışladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına : ISPARTA’DAN İLK DESTEK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Erdoğan, toplantının ardından "Millete Sesleniş" konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli dayanışma kampanyası başlattıklarını duyurdu ve "Kampanyayı yedi aylık maaşımı bağışlayarak başlatıyorum" dedi. Başkan Başdeğirmen, 5 maaşını bağışladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası ve tüm siyasi partilerin teşkilat mensuplarına, belediye başkanlarına ve bürokratlara yaptığı bağış çağrısı sonrasında ilk açıklama Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den geldi. Başdeğirmen, 5 aylık belediye başkanlığı maaşını Koronavirüsten etkilenenler için açılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladığını açıkladı.
Başkan Başdeğirmen, 5 maaşını bağışladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına :

ISPARTA’DAN İLK DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Erdoğan, toplantının ardından "Millete Sesleniş" konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli dayanışma kampanyası başlattıklarını duyurdu ve "Kampanyayı yedi aylık maaşımı bağışlayarak başlatıyorum" dedi.

Başkan Başdeğirmen, 5 maaşını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası ve tüm siyasi partilerin teşkilat mensuplarına, belediye başkanlarına ve bürokratlara yaptığı bağış çağrısı sonrasında ilk açıklama Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den geldi.

Başdeğirmen, 5 aylık belediye başkanlığı maaşını Koronavirüsten etkilenenler için açılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.