BAŞKAN ATASOY'DAN DEV PANKARTLI TEŞEKKÜR

GÜNDEM 26.08.2020 - 15:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2656+ kez okundu.
 

BAŞKAN ATASOY'DAN DEV PANKARTLI TEŞEKKÜR

BAŞKAN ATASOY'DAN DEV PANKARTLI TEŞEKKÜR
Atabey Belediyesi bünyesinde işletilirken sehven Tarım ve Orman Bakanlığı'na tahsis edilen ancak TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in girişimleri sonucunda tekrar belediyeye devredilen Maden Çakıl Ocağı işletme tahsisi sonrasında ilçede büyük bir sevinç yaşanıyor. Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Maden Çakıl Ocağı'nın tekrar belediyeye tahsisin yapılmasında büyük emeği olan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e dev pankartla teşekkür etti. Belediye binası girişine Bilgiç'in fotoğrafını asarak teşekkür mesajı yayınlandı. İŞTE DEV PANKARTTAKİ TEŞEKKÜR YAZISI Belediyemize ait çalıştırdığımız çakıl ocağının duran üretimini Orman Bakanlığından arazi tahsisini sağlayarak üretimin devamını sağlayan TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e emek ve katkıları için ilçem ve partım adına teşekkür ediyorum. Tevfik Atasoy - Atabey Belediye Başkanı
BAŞKAN ATASOY'DAN DEV PANKARTLI TEŞEKKÜR

Atabey Belediyesi bünyesinde işletilirken sehven Tarım ve Orman Bakanlığı'na tahsis edilen ancak TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in girişimleri sonucunda tekrar belediyeye devredilen Maden Çakıl Ocağı işletme tahsisi sonrasında ilçede büyük bir sevinç yaşanıyor. Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Maden Çakıl Ocağı'nın tekrar belediyeye tahsisin yapılmasında büyük emeği olan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e dev pankartla teşekkür etti. Belediye binası girişine Bilgiç'in fotoğrafını asarak teşekkür mesajı yayınlandı.

İŞTE DEV PANKARTTAKİ TEŞEKKÜR YAZISI

Belediyemize ait çalıştırdığımız çakıl ocağının duran üretimini Orman Bakanlığından arazi tahsisini sağlayarak üretimin devamını sağlayan TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e emek ve katkıları için ilçem ve partım adına teşekkür ediyorum. Tevfik Atasoy - Atabey Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.