BAŞKAN ATASOY'DAN BİLGİÇ'E TEŞEKKÜR

GÜNDEM 25.08.2020 - 16:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2370+ kez okundu.
 

BAŞKAN ATASOY'DAN BİLGİÇ'E TEŞEKKÜR

BAŞKAN ATASOY'DAN BİLGİÇ'E TEŞEKKÜR
Atabey Belediyesi tarafından işletilen Maden Çakıl Ocağı, yaklaşık 6 ay önce Tarım ve Orman Bakanlığınca, Milli Savunma Bakanlığı'nan tahsis edilmişti. Bu sürecin ardından devreye giren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bakan ve bakanlık yetkilileriyle görüşme yaparak Çakıl Ocağı'nın işletmesini tekrar belediye tahsis ettirdi. Atabey Belediye Başkanı Tevk Atasoy, tahsis kararının belediyeye ulaştığını belirterek, Tarım ve Orman Bakanı ile Milli Savunma Bakanı ve en çok emeği bulunan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e teşekkür etti. Başkan Atasoy açıklamasında ise; "Atabey Belediyemiz tarafından işletilen Maden Çakıl Ocağı, Orman Bölge Müdürlüğü'nünün kararı ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nın oluruyla sehven Milli Savunma Bakanlığı'na tahsis edilmişti. Belediyenin çalıştırdığı Maden Çakıl Ocağı'nda üretim 6 ay durdurulmuştu. Konu ile ilgili görüşme gerçekleştirdiğimiz TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ankara'da her iki bakanımız ve yetkililerle temas kurarak çakıl ocağını tekrar belediyemize tahsis ettirdi. Milli Savunma Bakanımızın imzasıyla, işletme tekrar belediyemize tahsis edildi. Yaklaşık 35 Bin m2 alanda 85 işçinin çalıştığı tesislerde üretim yeniden başlamıştır" dedi.
BAŞKAN ATASOY'DAN BİLGİÇ'E TEŞEKKÜR

Atabey Belediyesi tarafından işletilen Maden Çakıl Ocağı, yaklaşık 6 ay önce Tarım ve Orman Bakanlığınca, Milli Savunma Bakanlığı'nan tahsis edilmişti. Bu sürecin ardından devreye giren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bakan ve bakanlık yetkilileriyle görüşme yaparak Çakıl Ocağı'nın işletmesini tekrar belediye tahsis ettirdi.

Atabey Belediye Başkanı Tevk Atasoy, tahsis kararının belediyeye ulaştığını belirterek, Tarım ve Orman Bakanı ile Milli Savunma Bakanı ve en çok emeği bulunan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e teşekkür etti.

Başkan Atasoy açıklamasında ise; "Atabey Belediyemiz tarafından işletilen Maden Çakıl Ocağı, Orman Bölge Müdürlüğü'nünün kararı ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nın oluruyla sehven Milli Savunma Bakanlığı'na tahsis edilmişti. Belediyenin çalıştırdığı Maden Çakıl Ocağı'nda üretim 6 ay durdurulmuştu. Konu ile ilgili görüşme gerçekleştirdiğimiz TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ankara'da her iki bakanımız ve yetkililerle temas kurarak çakıl ocağını tekrar belediyemize tahsis ettirdi. Milli Savunma Bakanımızın imzasıyla, işletme tekrar belediyemize tahsis edildi. Yaklaşık 35 Bin m2 alanda 85 işçinin çalıştığı tesislerde üretim yeniden başlamıştır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.