Başhekim Yardımcısı Tığlı’dan aşı çağrısı

GÜNDEM 16.09.2021 - 22:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2619+ kez okundu.
 

Başhekim Yardımcısı Tığlı’dan aşı çağrısı

Başhekim Yardımcısı Tığlı’dan aşı çağrısı
Isparta Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Arzu Tığlı, Türkiye’deki aşılanma süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sinovac aşısının 3 ile 6 ay arasında koruyuculuk özelliğini kaybettiğini belirten Başhekim Yardımcısı Tığlı, “Bu nedenle 2 doz Sinovac aşısını yaptıran kişilere 3. Doz Biontech aşısını öneriyoruz” dedi. Türkiye’de koronavirüs aşı süreci devam ediyor. Isparta Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Arzu Tığlı, Türkiye’deki aşılanma süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sinovac aşısının 3 ile 6 ay arasında koruyuculuk özelliğini kaybettiğini belirten Başhekim Yardımcısı Tığlı, “Bu nedenle 2 doz Sinovac aşısını yaptıran kişilere 3. Doz Biontech aşısını öneriyoruz” dedi. Sağlık personellerimiz hastaya bakım sırasında covid kapıp rahatsızlandılar ölenlerde oldu bu Sinovac aşısından sonra ölümler durdu şimdi iki doz Sinovac aşısı üzerine üçüncü doz Biontech aşısı olmalarını öneriyoruz. Halkımız biz aşılandık diye bakıyor ama Sinovac aşı 6 ay sonra etkisini kaybediyor antikorlar vücudumuzda azalıyor aşı etkisini kaybettiğinden dolayı covid19’a yakalanabiliyoruz. “Bu nedenle 2 doz Sinovac aşısını yaptıran kişilere 3. Doz Biontech aşısını öneriyoruz” eksik aşı hiç aşı demek birinciyi biontech olup tekrar aynı yan etkileri yaşamak istemeyenler var ama tek doz korumuyor koruyuculuk şöyle başlıyor iki doz aşıdan 14 gün sonra şeklinde söylemek gerekiyor ilk aşıyı olanlar hemen maskeyi atıyor toplum içerisine karışıyor mesafeye dikkat etmiyorlar özellikle kapalı ortamlarda dikkat etmezseniz çok rahat bulaşabilir aşılı olmanıza rağmen ve aşılılarda covid19 olabiliyor. Bizler aşı olduktan sonra kesinlikle covid olmayacaksınız diyemiyoruz covid illa oluyorsunuz ama hastaneye yatışı ve ölümü azaltıyorsunuz basit bir gribal enfeksiyon gibi geçiriyorsunuz özellikle Isparta’nın büyük bir çoğunluğa yüzde 90’a ulaşabilirsek eğer covidten hastaneye yatan hasta sayısı da azalacak rahatlayacağız basit bir grip gibi geçirmeye başlayacaklar ama biz şuanda o seviyelere ulaşamadık büyük bir çoğunluk aşı olamadı dünya genelinde virüste iyi yönde mutasyona giderse ancak covid yok olabilir yoksa biz aşı olmazsak mücadeleye devam edeceğiz.   
Başhekim Yardımcısı Tığlı’dan aşı çağrısı

Isparta Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Arzu Tığlı, Türkiye’deki aşılanma süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sinovac aşısının 3 ile 6 ay arasında koruyuculuk özelliğini kaybettiğini belirten Başhekim Yardımcısı Tığlı, “Bu nedenle 2 doz Sinovac aşısını yaptıran kişilere 3. Doz Biontech aşısını öneriyoruz” dedi.

Türkiye’de koronavirüs aşı süreci devam ediyor.

Isparta Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Arzu Tığlı, Türkiye’deki aşılanma süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sinovac aşısının 3 ile 6 ay arasında koruyuculuk özelliğini kaybettiğini belirten Başhekim Yardımcısı Tığlı, “Bu nedenle 2 doz Sinovac aşısını yaptıran kişilere 3. Doz Biontech aşısını öneriyoruz” dedi.

Sağlık personellerimiz hastaya bakım sırasında covid kapıp rahatsızlandılar ölenlerde oldu bu Sinovac aşısından sonra ölümler durdu şimdi iki doz Sinovac aşısı üzerine üçüncü doz Biontech aşısı olmalarını öneriyoruz. Halkımız biz aşılandık diye bakıyor ama Sinovac aşı 6 ay sonra etkisini kaybediyor antikorlar vücudumuzda azalıyor aşı etkisini kaybettiğinden dolayı covid19’a yakalanabiliyoruz. “Bu nedenle 2 doz Sinovac aşısını yaptıran kişilere 3. Doz Biontech aşısını öneriyoruz” eksik aşı hiç aşı demek birinciyi biontech olup tekrar aynı yan etkileri yaşamak istemeyenler var ama tek doz korumuyor koruyuculuk şöyle başlıyor iki doz aşıdan 14 gün sonra şeklinde söylemek gerekiyor ilk aşıyı olanlar hemen maskeyi atıyor toplum içerisine karışıyor mesafeye dikkat etmiyorlar özellikle kapalı ortamlarda dikkat etmezseniz çok rahat bulaşabilir aşılı olmanıza rağmen ve aşılılarda covid19 olabiliyor. Bizler aşı olduktan sonra kesinlikle covid olmayacaksınız diyemiyoruz covid illa oluyorsunuz ama hastaneye yatışı ve ölümü azaltıyorsunuz basit bir gribal enfeksiyon gibi geçiriyorsunuz özellikle Isparta’nın büyük bir çoğunluğa yüzde 90’a ulaşabilirsek eğer covidten hastaneye yatan hasta sayısı da azalacak rahatlayacağız basit bir grip gibi geçirmeye başlayacaklar ama biz şuanda o seviyelere ulaşamadık büyük bir çoğunluk aşı olamadı dünya genelinde virüste iyi yönde mutasyona giderse ancak covid yok olabilir yoksa biz aşı olmazsak mücadeleye devam edeceğiz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.