Başdeğirmen: Elmayı iyi üreten iki iliz

GÜNDEM 26.05.2022 - 21:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1738+ kez okundu.
 

Başdeğirmen: Elmayı iyi üreten iki iliz

Başdeğirmen: Elmayı iyi üreten iki iliz
  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyarette karşılıklı iş birliği konuları ele alındı.   ITSO’nun daveti üzerine Isparta’ya geldiklerini ve ortak meclis toplantısına katıldıklarını söyleyen Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, gül bahçeleri ile 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’in kabrini ziyaret ettiklerini ve müzeyi gezdiklerini belirtti. Alkan, “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Isparta’yla birçok ortak noktamız var. Bunu biliyorduk ancak buraya geldiğimiz zaman bilmediğimiz birçok ortak noktamız olduğunu keşfettik. Sizleri de Karaman’a davet ediyoruz” dedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Şehrimizde bulunmanız bizleri mutlu etti. Bu ziyaretlerle şehrimizin değerlerini paylaşma imkanı buluyoruz. Sizlerin, bizlerin yapmış olduğu üretimler, birbirimize karşı ihtiyaçlarımızın neler olduğunu bu tür ziyaret ve toplantılarda ortaya çıkarabiliyoruz. Ticaret ve Sanayi Odalarının kuruluş amacı bulunduğu şehirlerin ekonomisini daha ileriye götürebilmek, iş insanlarının problemleri, sorunları varsa bunları çözebilmektir. Burada görmüş olduğunuz güzellikleri Karamanlı dostlarımıza anlatacağınız inancındayız” dedi.   Isparta ve Karaman’ın özellikle tarım alanında birçok benzerliğinin bulunduğuna işaret eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Elmayı iyi üreten iki iliz. Ürettiğimiz elmaları hem yurt içi hem yurt dışında tüketime yolluyoruz. Elma noktasında bizler yapmış olduğumuz altyapı çalışmalarında depoculukta çok iyi yerlere geldik. 650 bin ton atmosfer basınçlı depolama kapasitemizle, bölgemizde bulunan 7 adet konsantre fabrikamızla Isparta olarak ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Karşılıklı birbirimize destek olduğumuzu da biliyorum. İnşallah bu gelişmeleri çok daha iyi yerlere getirmek bizlerin elinde. Karşılıklı ilişkiler daha ileriye gittiği zaman çok güzel sonuçlar alıyoruz. Bugün elmanın en güzel şekilde pazarlanabilmesinin altyapılarını ticaret ve sanayi odaları oluşturuyor. Burada olmanızdan, Isparta’yı gezmenizden ve şehrimizle ilgili güzel sözler şöylenizden dolayı da çok mutlu oldum. Ülkemizin gelişmesi için elbirliği katkı sağlayalım. Sizlerin nezdinde Karamanlı dostlarımıza selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.
Başdeğirmen: Elmayı iyi üreten iki iliz

 

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyarette karşılıklı iş birliği konuları ele alındı.

 

ITSO’nun daveti üzerine Isparta’ya geldiklerini ve ortak meclis toplantısına katıldıklarını söyleyen Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, gül bahçeleri ile 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’in kabrini ziyaret ettiklerini ve müzeyi gezdiklerini belirtti. Alkan, “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Isparta’yla birçok ortak noktamız var. Bunu biliyorduk ancak buraya geldiğimiz zaman bilmediğimiz birçok ortak noktamız olduğunu keşfettik. Sizleri de Karaman’a davet ediyoruz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Şehrimizde bulunmanız bizleri mutlu etti. Bu ziyaretlerle şehrimizin değerlerini paylaşma imkanı buluyoruz. Sizlerin, bizlerin yapmış olduğu üretimler, birbirimize karşı ihtiyaçlarımızın neler olduğunu bu tür ziyaret ve toplantılarda ortaya çıkarabiliyoruz. Ticaret ve Sanayi Odalarının kuruluş amacı bulunduğu şehirlerin ekonomisini daha ileriye götürebilmek, iş insanlarının problemleri, sorunları varsa bunları çözebilmektir. Burada görmüş olduğunuz güzellikleri Karamanlı dostlarımıza anlatacağınız inancındayız” dedi.

 

Isparta ve Karaman’ın özellikle tarım alanında birçok benzerliğinin bulunduğuna işaret eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Elmayı iyi üreten iki iliz. Ürettiğimiz elmaları hem yurt içi hem yurt dışında tüketime yolluyoruz. Elma noktasında bizler yapmış olduğumuz altyapı çalışmalarında depoculukta çok iyi yerlere geldik. 650 bin ton atmosfer basınçlı depolama kapasitemizle, bölgemizde bulunan 7 adet konsantre fabrikamızla Isparta olarak ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Karşılıklı birbirimize destek olduğumuzu da biliyorum. İnşallah bu gelişmeleri çok daha iyi yerlere getirmek bizlerin elinde. Karşılıklı ilişkiler daha ileriye gittiği zaman çok güzel sonuçlar alıyoruz. Bugün elmanın en güzel şekilde pazarlanabilmesinin altyapılarını ticaret ve sanayi odaları oluşturuyor. Burada olmanızdan, Isparta’yı gezmenizden ve şehrimizle ilgili güzel sözler şöylenizden dolayı da çok mutlu oldum. Ülkemizin gelişmesi için elbirliği katkı sağlayalım. Sizlerin nezdinde Karamanlı dostlarımıza selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.