BAŞDEĞİRMEN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

GÜNDEM 17.01.2020 - 11:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1813+ kez okundu.
 

BAŞDEĞİRMEN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

BAŞDEĞİRMEN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Barış Pınarı Harekâtı Bölgesinde bombalı araç saldırısı soncunda şehit düşen kahraman Mehmetçilerimiz için taziye mesajı yayınladı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye eski Meclis Üyesi Sayın Adnan Taşdelen’in damadı, belediye personelimiz Ethem Tuhan Taşdelen’in eniştesi Piyade Binbaşı Şevket Tombul ile birlikte Teğmen Sinan Bilir ve Uzman Onbaşı Mustafa Alpaklı’nın Barış Pınarı Harekât Bölgesinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda şehit düştüklerini derin bir üzüntü içerisinde öğrendim. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi. 
BAŞDEĞİRMEN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Barış Pınarı Harekâtı Bölgesinde bombalı araç saldırısı soncunda şehit düşen kahraman Mehmetçilerimiz için taziye mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye eski Meclis Üyesi Sayın Adnan Taşdelen’in damadı, belediye personelimiz Ethem Tuhan Taşdelen’in eniştesi Piyade Binbaşı Şevket Tombul ile birlikte Teğmen Sinan Bilir ve Uzman Onbaşı Mustafa Alpaklı’nın Barış Pınarı Harekât Bölgesinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda şehit düştüklerini derin bir üzüntü içerisinde öğrendim.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.