BARO’dan KESKİN'e ziyaret

GÜNDEM 09.05.2019 - 11:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2029+ kez okundu.
 

BARO’dan KESKİN'e ziyaret

BARO’dan KESKİN'e ziyaret
İl Genel Meclisinde Bugün toplantı öncesi  Baro Başkanı Ünsal Çankaya ve ekibi, İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN’i makamında ziyaret etti. Baro Başkanı Av. Ünsal ÇANKAYA, Baro saymanı İl Özel İdare Genel Sekreter yardımcısı Av.ABDULLAH Çelik, Baro Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ali Burak YILDIZ, Av. Arzu Elma BENLİ ve Baro üyesi  Av.Salih  KOCAGÖZ'ün katılımı ile gerçekleşti. İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN ise ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti.
BARO’dan KESKİN'e ziyaret

İl Genel Meclisinde Bugün toplantı öncesi  Baro Başkanı Ünsal Çankaya ve ekibi, İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN’i makamında ziyaret etti.

Baro Başkanı Av. Ünsal ÇANKAYA, Baro saymanı İl Özel İdare Genel Sekreter yardımcısı Av.ABDULLAH Çelik, Baro Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ali Burak YILDIZ, Av. Arzu Elma BENLİ ve Baro üyesi  Av.Salih  KOCAGÖZ'ün katılımı ile gerçekleşti. İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN ise ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.