BARIŞ PINARI HAREKETİ İLE BÖLGEYE HUZUR GELECEK

10.10.2019 - 10:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2053+ kez okundu.
 

BARIŞ PINARI HAREKETİ İLE BÖLGEYE HUZUR GELECEK

BARIŞ PINARI HAREKETİ İLE BÖLGEYE HUZUR GELECEK
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Balaban, yayınladığı basın açıklamasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesi operasyonunun hayırlı olmasını temenni etti. Bu operasyon ile bölgeye huzur geleceğini savunan Balaban, şu açıklamayı yaptı: “Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için, yanı başımızda belli odaklarca desteklenerek büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenilen terör örgütünün bertaraf edilmesi maksadıyla Türk Ordusu’nun Fırat’ın Doğusuna başlatmayı planladığı Barış Pınarı Harekatının hayırlı olmasını dileriz. Bu harekatla inşallah; bölgenin huzur ve güvenliğini sağlayacak, yıllardır türlü vahşetlere tabi tutulan bölge halkının kurtuluşuna vesile olacak, barış ve adaletin hâkim kılınmasına katkıda bulunacağız. Bununla birlikte Türk milletinin ve Devletinin bölgedeki varlığına kast eden terör örgütlerine ve on binlerce kilometre öteden gelerek yaşamakta olduğumuz topraklarımıza fiili müdahalede bulunup, kendince yeni bir düzen kurmak, Türk milletine ayar vermek, hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete kapılan sözüm ona büyük devletlere Türk’ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz. Sınırlarımız ötesinden ülkemizin güvenliğini, varlığını ve üniter yapısını tehdit eden teröristlerin kökü kazınıncaya dek bu mücadele sürecektir. Türk Ordusu, hem sınırlarımız içinde yaşayan milyonların bekası hem evlerinden yurtlarından koparılarak dünyanın dört bir yanına savrulmuş aileler için hem de Suriye’deki milyonları yeniden barışla buluşturmak üzere bu harekatları gerçekleştirmektedir. Türkiye Kamu-Sen bütün varlığıyla ve dualarıyla Mehmetçiğin yanındadır. Yüce Rabbimiz’den dileğimiz, hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan, ayaklarına taş değmeden bölgemizi kan gölüne çeviren, insanları evlerinden yurtlarından eden zalimler karşısında Türk askerini daima muzaffer kılması yönündedir. Allah muvaffak eylesin.”  
BARIŞ PINARI HAREKETİ İLE BÖLGEYE HUZUR GELECEK

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Balaban, yayınladığı basın açıklamasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesi operasyonunun hayırlı olmasını temenni etti. Bu operasyon ile bölgeye huzur geleceğini savunan Balaban, şu açıklamayı yaptı:

“Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için, yanı başımızda belli odaklarca desteklenerek büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenilen terör örgütünün bertaraf edilmesi maksadıyla Türk Ordusu’nun Fırat’ın Doğusuna başlatmayı planladığı Barış Pınarı Harekatının hayırlı olmasını dileriz.

Bu harekatla inşallah; bölgenin huzur ve güvenliğini sağlayacak, yıllardır türlü vahşetlere tabi tutulan bölge halkının kurtuluşuna vesile olacak, barış ve adaletin hâkim kılınmasına katkıda bulunacağız. Bununla birlikte Türk milletinin ve Devletinin bölgedeki varlığına kast eden terör örgütlerine ve on binlerce kilometre öteden gelerek yaşamakta olduğumuz topraklarımıza fiili müdahalede bulunup, kendince yeni bir düzen kurmak, Türk milletine ayar vermek, hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete kapılan sözüm ona büyük devletlere Türk’ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz.

Sınırlarımız ötesinden ülkemizin güvenliğini, varlığını ve üniter yapısını tehdit eden

teröristlerin kökü kazınıncaya dek bu mücadele sürecektir. Türk Ordusu, hem sınırlarımız içinde yaşayan milyonların bekası hem evlerinden yurtlarından koparılarak dünyanın dört bir yanına savrulmuş aileler için hem de Suriye’deki milyonları yeniden barışla buluşturmak üzere bu harekatları gerçekleştirmektedir.

Türkiye Kamu-Sen bütün varlığıyla ve dualarıyla Mehmetçiğin yanındadır. Yüce Rabbimiz’den dileğimiz, hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan, ayaklarına taş değmeden bölgemizi kan gölüne çeviren, insanları evlerinden yurtlarından eden zalimler karşısında Türk askerini daima muzaffer kılması yönündedir. Allah muvaffak eylesin.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.