Bapbacı’dan virüse karşı ilaçlama uyarısı ve desteği

GÜNDEM 18.03.2020 - 17:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1844+ kez okundu.
 

Bapbacı’dan virüse karşı ilaçlama uyarısı ve desteği

Bapbacı’dan virüse karşı ilaçlama uyarısı ve desteği
Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, oda üyelerine korona virüsü tedbirleri kapsamında iş yerlerini ilaçlatma uyarısında bulundu. Bapbacı ‘Dezenfekte çalışmaları kapsamında Hayal İlaçlama Firması ile anlaştık. Üyelerimize her türlü yardımcı olunacaktır’ dedi.   Bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüsü kapsamında Isparta’da da her türlü tedbir en üst seviyede alınıyor. Vatandaşların direk olarak her gün karşı karşıya kaldığı market ve bakkallar, okul kantinleri de ilaçlanmaya devam ediyor. Bu konuda üyelerine kolaylık sağlayan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı’da Hayal İlaçlama Firması ile anlaşma yaptı. Konu hakkında bilgi veren Mehmet Ali Bapbacı: “Ülkemizin geneline yayılmış ve yayılmakta olan korona virüsü için  odamıza bağlı bulunan okul  kantinleri, market ve bakkal işletmelerimize odamız tarafından Hayal İlaçlama tarafından dezenfekte çalışmaları başlatılmıştır. İşyerlerini dezenfekte yaptıracak esnaflarımızın odamızla irtibat kurmaları halinde dezenfekte çalışmalarıyla ilgili üyelerimize her türlü yardımcı olunacağı kamuoyunca esnaflarımıza duyurulur.” Dedi.
Bapbacı’dan virüse karşı ilaçlama uyarısı ve desteği

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, oda üyelerine korona virüsü tedbirleri kapsamında iş yerlerini ilaçlatma uyarısında bulundu. Bapbacı ‘Dezenfekte çalışmaları kapsamında Hayal İlaçlama Firması ile anlaştık. Üyelerimize her türlü yardımcı olunacaktır’ dedi.

 

Bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüsü kapsamında Isparta’da da her türlü tedbir en üst seviyede alınıyor. Vatandaşların direk olarak her gün karşı karşıya kaldığı market ve bakkallar, okul kantinleri de ilaçlanmaya devam ediyor. Bu konuda üyelerine kolaylık sağlayan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı’da Hayal İlaçlama Firması ile anlaşma yaptı. Konu hakkında bilgi veren Mehmet Ali Bapbacı: “Ülkemizin geneline yayılmış ve yayılmakta olan korona virüsü için  odamıza bağlı bulunan okul  kantinleri, market ve bakkal işletmelerimize odamız tarafından Hayal İlaçlama tarafından dezenfekte çalışmaları başlatılmıştır. İşyerlerini dezenfekte yaptıracak esnaflarımızın odamızla irtibat kurmaları halinde dezenfekte çalışmalarıyla ilgili üyelerimize her türlü yardımcı olunacağı kamuoyunca esnaflarımıza duyurulur.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.