BAKANLIK ONAYLADI HAYIRLI OLSUN KEÇİBORLU

19.03.2020 - 18:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1910+ kez okundu.
 

BAKANLIK ONAYLADI HAYIRLI OLSUN KEÇİBORLU

BAKANLIK ONAYLADI HAYIRLI OLSUN KEÇİBORLU
TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in, ve Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın girişimleriyle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un oluru ile Keçiborlu ilçesine Uçak Bakım Lisesi Bakanlık tarafından 19.03.2020 tarihinde bugün onaylandı.  2 ayrı Şube olacak. Öğrenci ise sınavla alınacak. Keçiborlu Uçak Bakım Lisesi bünyesinde Uçak ve Gövde Bakımı, Yer Hizmetleri, Kabin Hizmetleri, ile  beraber 3 bölümden oluşacak.Liseye alınacak öğrenci sayısını ise Bakanlık belirleyecek. İlçe halkına adına Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, " Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk beyefendiye başta olmak üzere TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür ederim.  Belediye Başkanlığım döneminde her projemize destek veren  TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç abimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu güne kadar ilçemize çok sayıda hizmet yaptık. Yapmaya devam edeceğiz’ dedi. 
BAKANLIK ONAYLADI HAYIRLI OLSUN KEÇİBORLU

TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in, ve Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın girişimleriyle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un oluru ile Keçiborlu ilçesine Uçak Bakım Lisesi Bakanlık tarafından 19.03.2020 tarihinde bugün onaylandı. 
2 ayrı Şube olacak. Öğrenci ise sınavla alınacak. Keçiborlu Uçak Bakım Lisesi bünyesinde Uçak ve Gövde Bakımı, Yer Hizmetleri, Kabin Hizmetleri, ile  beraber 3 bölümden oluşacak.Liseye alınacak öğrenci sayısını ise Bakanlık belirleyecek.
İlçe halkına adına Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, " Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk beyefendiye başta olmak üzere TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür ederim. 
Belediye Başkanlığım döneminde her projemize destek veren  TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç abimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu güne kadar ilçemize çok sayıda hizmet yaptık. Yapmaya devam edeceğiz’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.