BAKANA SORUN VE TALEPLERİ İLETTİ

GÜNDEM 03.06.2020 - 19:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2011+ kez okundu.
 

BAKANA SORUN VE TALEPLERİ İLETTİ

BAKANA SORUN VE TALEPLERİ İLETTİ
Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, katıldığı videokonferansta, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye tarım sektörü ile ilgili sorun ve talepleri iletti. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 365 oda/borsa başkanlarının katılımlarıyla webinar konferans toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Borsayı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar katıldı. Toplatıda, İlimiz tarım sektörü ile ilgili sorun ve talepler Tarım ve Orman Bakanına iletildi. Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli, tüm taleplerle ilgileneceğinin sözünü verdi.
BAKANA SORUN VE TALEPLERİ İLETTİ

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, katıldığı videokonferansta, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye tarım sektörü ile ilgili sorun ve talepleri iletti.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 365 oda/borsa başkanlarının katılımlarıyla webinar konferans toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Borsayı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar katıldı. Toplatıda, İlimiz tarım sektörü ile ilgili sorun ve talepler Tarım ve Orman Bakanına iletildi. Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli, tüm taleplerle ilgileneceğinin sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.