Bakan Koca: Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 3'e yükseldi

GÜNDEM 19.03.2020 - 17:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2722+ kez okundu.
 

Bakan Koca: Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 3'e yükseldi

Bakan Koca: Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 3'e yükseldi
Sağlık Bakanı Koca, emekli Orgeneral Aytaç Yalman ile birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan corona virüs açıklaması geldi. "Coronavirüsle mücadelemizde ilk kez bir hastamı kaybettim. Kendisi 89 yaşındaydı, virüsü Çin temaslı bir çalışanından aldı. İlk kaybımız olan beyefendiye Allah'tan rahmet diliyorum. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,ikinci ölüm vakası "61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Sağlık Bakanı Koca, emekli Orgeneral Aytaç Yalman ile birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi. Şimdiye kadar hayatını kaybedenlerin Erkek ve 60 yaş üstü olduğunu ve Bakan  Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hasta sayısının 191'e ulaştığını bildirdi.  
Bakan Koca: Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 3'e yükseldi

Sağlık Bakanı Koca, emekli Orgeneral Aytaç Yalman ile birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan corona virüs açıklaması geldi. "Coronavirüsle mücadelemizde ilk kez bir hastamı kaybettim. Kendisi 89 yaşındaydı, virüsü Çin temaslı bir çalışanından aldı. İlk kaybımız olan beyefendiye Allah'tan rahmet diliyorum.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,ikinci ölüm vakası "61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.

Sağlık Bakanı Koca, emekli Orgeneral Aytaç Yalman ile birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi.

Şimdiye kadar hayatını kaybedenlerin Erkek ve 60 yaş üstü olduğunu ve Bakan  Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hasta sayısının 191'e ulaştığını bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.