BAKAN GİBİ KARŞILANDILAR

SİYASET 19.04.2015 - 19:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2644+ kez okundu.
 

BAKAN GİBİ KARŞILANDILAR

AK Parti Milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç, RecepÖzel, İsmail Özdemir ve Ayşe Usta bugün Isparta'ya gelerek seçim startın ıverdi. Saat 15:15 sularında Havayolu ile Ankaradan, Isparta Süleyman Demirelhavaalanına iniş yapan AK Parti adaylarını AK Parti İl Başkanı Osman Zabun,bazı aday adayları, İş adamaları, Bürokratlar ve çok sayıda vatandaş karşıladı.   Süleyman Demirel Havaalanına iniş yaptıktan sonra SDÜkavşağına doğru yol alan seçim otobüsüne, yüzlerce araç eşlik etti. Gönenkavşağında Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan sürpriz yaparak hareket halindekikonvoyu durdurup adaylara çiçek takdim edip, başarılar diledi.   BAKAN GİBİ KARŞILANDI   Üniversite kavşağındaki karşılamada Süreyya Sadi Bilgiçadeta Bakan gibi karşılanırken, milletvekili adayları da yoğun ilgi gördü        

AK Parti Milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç, RecepÖzel, İsmail Özdemir ve Ayşe Usta bugün Isparta'ya gelerek seçim startın ıverdi. Saat 15:15 sularında Havayolu ile Ankaradan, Isparta Süleyman Demirelhavaalanına iniş yapan AK Parti adaylarını AK Parti İl Başkanı Osman Zabun,bazı aday adayları, İş adamaları, Bürokratlar ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

Süleyman Demirel Havaalanına iniş yaptıktan sonra SDÜkavşağına doğru yol alan seçim otobüsüne, yüzlerce araç eşlik etti. Gönenkavşağında Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan sürpriz yaparak hareket halindekikonvoyu durdurup adaylara çiçek takdim edip, başarılar diledi.

 

BAKAN GİBİ KARŞILANDI

 

Üniversite kavşağındaki karşılamada Süreyya Sadi Bilgiçadeta Bakan gibi karşılanırken, milletvekili adayları da yoğun ilgi gördü

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.