BAKA, Yeni Mali Destek Programlarını Anlatıyor

GÜNDEM 19.06.2019 - 14:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2507+ kez okundu.
 

BAKA, Yeni Mali Destek Programlarını Anlatıyor

BAKA, Yeni Mali Destek Programlarını Anlatıyor
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), yeni çıktığı toplam 20 milyon TL bütçeli 2019 Yılı Mali Destek Programları hakkında bilgilendirme toplantıları Isparta’da başladı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki (ITSO) toplantıda; katılımcılar yeni mali destek programlarının amacı, hedefi, başvurunun nasıl yapılacağı gibi ilgili konularda bilgilendirildi. Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Turizm Altyapısının Geliştirilmesi’ alanlarındaki mali destek programlarına son başvuru tarihinin internet üzerinden (KAYS) 23 Ağustos 2019’’a kadar yapılabilecek olduğu hatırlatıldı. Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamı ayrıntılı bilgi BAKA’nın http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebilecek. ‘ BAKA, Antalya, Isparta ve Burdur’un sürdürülebilir sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı projelere toplam 20 milyon TL tutarında destek kullandıracak BAKA, 2019 yılı Mali Destek Programları üç ana alt başlıkta ilgili konulardaki projelere açtı. Doğrudan finansman desteği sağlanacak ‘Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Turizm Altyapısının Geliştirilmesi’ alt başlıklarında 2019 Yılı Mali Destek Programları (MDP) için teklif çağrısı bilgilendirme toplantılarının ilki Isparta’da ITSO’nun evsahipliğinde yapıldı. 2019 Yılı Mali Destek Programları ile ilgili ITSO Meclis Salonu’ndaki toplantıda katılımcıları, hibe şeklinde gerçekleşecek destekler hakkında BAKA Proje Yönetim Birim Başkan Vekili Hasan Yüksek bilgilendirdi. Proje başvurularının son tarihinin internet üzerinden (KAYS) 23 Ağustos 2019 saat 23.59’a kadar yapılabileceğine dikkat çekilen toplantıda; programların amaçları ve öncelikleri ile hangi projelerin kabul göreceği, dikkat edilmesi gereken noktalar, projelerin uygulanma yeri ve süreleri, maliyetlerin uygunluğu, destekten karşılanabilecek maliyetler, uygun olmayan maliyetler, program ile hedeflenen alanlar gibi konularda bilgiler verildi. BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci’nin de, proje fikirlerinin hayat bulması için Kalkınma Ajansı’nın her zaman göreve hazır ve kapılarının açık olduğunu vurguladı. Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla tamamlandı. BAKA, bilgilendirme toplantılarını Burdur ve Antalya’da da gerçekleştirilecek ardından proje hazırlama eğitimleri de verecek. 24 Haziran’da Isparta’da, 25 Haziran’da Burdur’da ve 26 Haziran’da Antalya’da gerçekleştirilecek proje hazırlama eğitimlerine katılmak isteyen yerel paydaşların pyb@baka.org.tr adresine ad ve soyadları ile iletişim bilgilerini içeren bir e-posta göndererek kayıt yaptırabilecek.
BAKA, Yeni Mali Destek Programlarını Anlatıyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), yeni çıktığı toplam 20 milyon TL bütçeli 2019 Yılı Mali Destek Programları hakkında bilgilendirme toplantıları Isparta’da başladı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki (ITSO) toplantıda; katılımcılar yeni mali destek programlarının amacı, hedefi, başvurunun nasıl yapılacağı gibi ilgili konularda bilgilendirildi. Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Turizm Altyapısının Geliştirilmesi’ alanlarındaki mali destek programlarına son başvuru tarihinin internet üzerinden (KAYS) 23 Ağustos 2019’’a kadar yapılabilecek olduğu hatırlatıldı. Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamı ayrıntılı bilgi BAKA’nın http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebilecek. ‘

BAKA, Antalya, Isparta ve Burdur’un sürdürülebilir sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı projelere toplam 20 milyon TL tutarında destek kullandıracak BAKA, 2019 yılı Mali Destek Programları üç ana alt başlıkta ilgili konulardaki projelere açtı. Doğrudan finansman desteği sağlanacak ‘Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Turizm Altyapısının Geliştirilmesi’ alt başlıklarında 2019 Yılı Mali Destek Programları (MDP) için teklif çağrısı bilgilendirme toplantılarının ilki Isparta’da ITSO’nun evsahipliğinde yapıldı. 2019 Yılı Mali Destek Programları ile ilgili ITSO Meclis Salonu’ndaki toplantıda katılımcıları, hibe şeklinde gerçekleşecek destekler hakkında BAKA Proje Yönetim Birim Başkan Vekili Hasan Yüksek bilgilendirdi.
Proje başvurularının son tarihinin internet üzerinden (KAYS) 23 Ağustos 2019 saat 23.59’a kadar yapılabileceğine dikkat çekilen toplantıda; programların amaçları ve öncelikleri ile hangi projelerin kabul göreceği, dikkat edilmesi gereken noktalar, projelerin uygulanma yeri ve süreleri, maliyetlerin uygunluğu, destekten karşılanabilecek maliyetler, uygun olmayan maliyetler, program ile hedeflenen alanlar gibi konularda bilgiler verildi. BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci’nin de, proje fikirlerinin hayat bulması için Kalkınma Ajansı’nın her zaman göreve hazır ve kapılarının açık olduğunu vurguladı.

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla tamamlandı. BAKA, bilgilendirme toplantılarını Burdur ve Antalya’da da gerçekleştirilecek ardından proje hazırlama eğitimleri de verecek. 24 Haziran’da Isparta’da, 25 Haziran’da Burdur’da ve 26 Haziran’da Antalya’da gerçekleştirilecek proje hazırlama eğitimlerine katılmak isteyen yerel paydaşların pyb@baka.org.tr adresine ad ve soyadları ile iletişim bilgilerini içeren bir e-posta göndererek kayıt yaptırabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.