BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

GÜNDEM 23.06.2019 - 00:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2943+ kez okundu.
 

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

Vali Ömer Seymenoğlu'ndan bağımlılıkla mücadele konusunda kararlılık mesajları
Bağımlıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Isparta Valiliği’nde gerçekleştirildi. Isparta’da yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda, Vali Seymenğoğlu Toplumun her kesimini bu konuda seferber olmaya çağırdı. Vali Seymenoğlu, “Bağımlılığın telafisi çok zor arkadaşlar. O yüzden Isparta İlinde benim birinci önceliğim bağımlıkla mücadele. Bağımlılık hem emniyet ve asayişin, huzur ortamının bozulmasına en hızlı ve en güçlü etki eden bir sıkıntı. Bu sadece Isparta’da değil, bu ülkemizin sorunu 81 ilin sorunu hatta dünyanın sorunu. Allah’ımıza şükürler olsun belki dünyadaki diğer ülkeler kadar bizde henüz çok üst seviyelerde bir sorun haline gelmedi ama gelmeyecek anlamı da taşımaz. Benim sizlerden ricam önceliklerimizin birinci sırasında olması. Bu sadece emniyet ve jandarmayla takip edilen polisiye tedbirlerle veya adliye ayağında savcılıklarla yürütülecek bir mücadele değil. Bunu bir kere kabul etmemiz lazım. O yüzden bunu topyekûn yapmamız lazım. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, okullarımızla, velililerimizle, anne babalarımızla, akrabalarımızla yani toplumun bütün katmanlarıyla bu işin içine girersek başarılı olabiliriz.” dedi.
Vali Ömer Seymenoğlu'ndan bağımlılıkla mücadele konusunda kararlılık mesajları

Bağımlıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Isparta Valiliği’nde gerçekleştirildi. Isparta’da yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda, Vali Seymenğoğlu Toplumun her kesimini bu konuda seferber olmaya çağırdı.
Vali Seymenoğlu, “Bağımlılığın telafisi çok zor arkadaşlar. O yüzden Isparta İlinde benim birinci önceliğim bağımlıkla mücadele. Bağımlılık hem emniyet ve asayişin, huzur ortamının bozulmasına en hızlı ve en güçlü etki eden bir sıkıntı. Bu sadece Isparta’da değil, bu ülkemizin sorunu 81 ilin sorunu hatta dünyanın sorunu. Allah’ımıza şükürler olsun belki dünyadaki diğer ülkeler kadar bizde henüz çok üst seviyelerde bir sorun haline gelmedi ama gelmeyecek anlamı da taşımaz. Benim sizlerden ricam önceliklerimizin birinci sırasında olması. Bu sadece emniyet ve jandarmayla takip edilen polisiye tedbirlerle veya adliye ayağında savcılıklarla yürütülecek bir mücadele değil. Bunu bir kere kabul etmemiz lazım. O yüzden bunu topyekûn yapmamız lazım. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, okullarımızla, velililerimizle, anne babalarımızla, akrabalarımızla yani toplumun bütün katmanlarıyla bu işin içine girersek başarılı olabiliriz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.