BABASIZ BAYRAM!

DÜNYA 18.07.2015 - 22:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2465+ kez okundu.
 

BABASIZ BAYRAM!

Demirel'e ziyaretler Bayram'da da sürüyor. Isparta'nın babasız ilk Bayramı
Demirel'e Ziyaretler Bayramda'da Sürüyor. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Çalcatepe'deki anıtmezarına ziyaretçi akını Ramazan ayı boyunca devam etti. Bayramın 1. günü, bayram namazının ardından başlayan ziyaretçi sayısı, günün sonunda 5 bini geçti. Gelen ziyaretçiler dualar okudu, defter imzaladı ve heyetlerin bir kısmı Yasin okuttu. Türkiye'nin her yerinden gelen ziyaretçiler, ziyaretlerinin ardından, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ve Külliyesi'ni de gezdi. Demirel'in vefatının ardından bir aylık süre zarfında müze ve külliyeyi gezen ziyaretçi sayısının 200 binin üzerinde olduğu belirtildi. 
Demirel'e ziyaretler Bayram'da da sürüyor. Isparta'nın babasız ilk Bayramı

Demirel'e Ziyaretler Bayramda'da Sürüyor.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Çalcatepe'deki anıtmezarına ziyaretçi akını Ramazan ayı boyunca devam etti. Bayramın 1. günü, bayram namazının ardından başlayan ziyaretçi sayısı, günün sonunda 5 bini geçti. Gelen ziyaretçiler dualar okudu, defter imzaladı ve heyetlerin bir kısmı Yasin okuttu. Türkiye'nin her yerinden gelen ziyaretçiler, ziyaretlerinin ardından, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ve Külliyesi'ni de gezdi.

Demirel'in vefatının ardından bir aylık süre zarfında müze ve külliyeyi gezen ziyaretçi sayısının 200 binin üzerinde olduğu belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.