AYNI KİŞİYİ ÜST ÜSTE DOLANDIRDILAR

GÜNDEM 13.09.2019 - 15:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1590+ kez okundu.
 

AYNI KİŞİYİ ÜST ÜSTE DOLANDIRDILAR

AYNI KİŞİYİ ÜST ÜSTE DOLANDIRDILAR
Isparta'da kendilerini polis olarak tanıtıp "Hakkında Suç Soruşturması var" diyerek 70 yaşındaki H.A'yı dolandırdığı iddia edilen 5 kişi operasyonla yakalandı. Şüphelilerin H.A'dan 09 Eylül günü yüklü miktarda ziynet eşyası aldığı, ertesi gün ise yine aynı yöntemle 80 BİN TL daha dolandırdıkları ortaya çıktı. Yakalanan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay Geçen 09 Eylül günü Mehmet Tönge Mahallesinde meydana geldi. H.A'yı telefon ile arayan şüpheliler, kendilerini "Polis" olarak tanıtarak "Hakkında suç soruşturması var" diyerek kandırdı. H.A'nın evine gelen şüpheliler yüklü miktarda ziynet eşyasını aldıktan sonra kayıplara karıştı. Aynı şüpheliler ertesi gün yine H.A.'yı telefonla arayarak yine aynı yöntemle kandırdı. Hesabında bulunan 80 Bin TL'yi de alan şüpheliler tekrar ortadan kayboldu. Bir süre sonra dolandırıldığı anlayan H.A. polise şikayette bulundu. Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı ortak çalışmada şüpheliler den 27 yaşındaki O.S.'yi paralar ile birlikte yakalandı. Yine olaya karışan İ.Ş. (37), M.Ş. (35), S.K. (26), ve B.D'yi (28) Şanlıurfa ilinde yakalandı. Dolandırıcılık olayına karışan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ele geçirilen paralar H.A'ye teslim edildi.  
AYNI KİŞİYİ ÜST ÜSTE DOLANDIRDILAR

Isparta'da kendilerini polis olarak tanıtıp "Hakkında Suç Soruşturması var" diyerek 70 yaşındaki H.A'yı dolandırdığı iddia edilen 5 kişi operasyonla yakalandı. Şüphelilerin H.A'dan 09 Eylül günü yüklü miktarda ziynet eşyası aldığı, ertesi gün ise yine aynı yöntemle 80 BİN TL daha dolandırdıkları ortaya çıktı. Yakalanan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay Geçen 09 Eylül günü Mehmet Tönge Mahallesinde meydana geldi. H.A'yı telefon ile arayan şüpheliler, kendilerini "Polis" olarak tanıtarak "Hakkında suç soruşturması var" diyerek kandırdı. H.A'nın evine gelen şüpheliler yüklü miktarda ziynet eşyasını aldıktan sonra kayıplara karıştı. Aynı şüpheliler ertesi gün yine H.A.'yı telefonla arayarak yine aynı yöntemle kandırdı. Hesabında bulunan 80 Bin TL'yi de alan şüpheliler tekrar ortadan kayboldu. Bir süre sonra dolandırıldığı anlayan H.A. polise şikayette bulundu. Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı ortak çalışmada şüpheliler den 27 yaşındaki O.S.'yi paralar ile birlikte yakalandı. Yine olaya karışan İ.Ş. (37), M.Ş. (35), S.K. (26), ve B.D'yi (28) Şanlıurfa ilinde yakalandı. Dolandırıcılık olayına karışan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ele geçirilen paralar H.A'ye teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.