Aylardır Bir Türlü İstediği Sonuçları Alamayan; Ispartaspor Cizre’ye PATLADI!

GÜNDEM 10.12.2020 - 16:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2458+ kez okundu.
 

Aylardır Bir Türlü İstediği Sonuçları Alamayan; Ispartaspor Cizre’ye PATLADI!

Aylardır Bir Türlü İstediği Sonuçları Alamayan; Ispartaspor Cizre’ye PATLADI!
Ispartaspor, aylar sonra nihayet gerek futbol gerekse skor olarak istenilen sonuca ulaştı. Bugün deplasmanda grubun son sıralarında yer alan Cizrespor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, sahadan 5 – 1 galip ayrılarak büyük moral buldu. Ispartasporlu Emir Kaan Gültekin attığı 3 golle hattrik yaptı.   Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligde 13. Hafta maçında Hakkari temsilcisi Cizrespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip deplasmanda oynadığı maçı farklı kazanarak uzun süredir üzerindeki ölü toprağını da atarak bundan sonraki haftalar için umut verdi. NİHAYET! İSTEDİĞİ FUTBOL VE SKORA ULAŞTI Bugün saat 13.00’de Cizre Hamit Özalp Stadında oynanan karşılaşmada Ispartaspor, zayıf rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koydu ve rakibine farklı mağlup ederek Isparta’ya altın değerinde 3 puanla döndü. VOLKAN SERİM’İN YOKLUĞU BELLİ OLDU (!) Ispartaspor bugünkü Cizrespor maçına 4 futbolcusundan yoksun olarak çıktı. Zira, Volkan Çekiç ve Nurettin Çakır sakatlıkları nedeniyle Volkan Serim ve Emre Yüksektepe de cezalı olmalarından dolayı bugünkü maç kadrosunda yer alamadılar. İlginç olan taraf ise, takımın tek golcü futbolcusu olan Volkan Serim’in oynamadığı maçta takımın rakibine tam 5 gol atabilmesi oldu. İŞTE MAÇIN GOLLERİ; Dak. 9: Ispartaspor’un kazandığı penaltı atışını Serdar Ümit Deniz kullandığ ve Yeşil – Pembeli ekip penaltı golüyle 1 – 0 öne geçti. Dk. 26. Cizrespor atağında Celal Aras topu ağlara göndererek beraberliği sağladı: 1 – 1. Dak. 33. Ispartaspor atağında Emir Kaan Gültekin düzgün bir vuruşla ağları gördü: 1 – 2. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıyı 2 – 1 önde kapattı. Dak. 81: Sahneye yine Emir Kaan Gültekin çıktı. Bugünkü maçın yıldızı olan Emir bu dakikada attığı golle durumu 3 – 1 yaptı. Dak. 84: Bu golden 3 dakika sonra bu defa Emre Fırtına’nın golü geldi ve skor 1 – 4 oldu. Dak. 90+2: Maçın uzatma dakikaları oynanırken, maçın perdesini ise yine Emir Kaan Gültekin kapattı. Bu futbolcunun attığı gol skoru ilan etti: 1 – 5. LİDER GELİYOR Ispartaspor, önümüzdeki hafta sonu yani 20 Aralık Pazar günü oynanacak ligin 14. Haftasında kendi sahasında grubun lideri Çatalcaspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekibin bu maçta da ‘İyi Futbol’ oynayarak rakibini yenip yükselişini sürdürmesi bekleniyor.  
Aylardır Bir Türlü İstediği Sonuçları Alamayan; Ispartaspor Cizre’ye PATLADI!
Ispartaspor, aylar sonra nihayet gerek futbol gerekse skor olarak istenilen sonuca ulaştı. Bugün deplasmanda grubun son sıralarında yer alan Cizrespor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, sahadan 5 – 1 galip ayrılarak büyük moral buldu. Ispartasporlu Emir Kaan Gültekin attığı 3 golle hattrik yaptı.
 
Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligde 13. Hafta maçında Hakkari temsilcisi Cizrespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip deplasmanda oynadığı maçı farklı kazanarak uzun süredir üzerindeki ölü toprağını da atarak bundan sonraki haftalar için umut verdi.
NİHAYET! İSTEDİĞİ
FUTBOL VE SKORA ULAŞTI
Bugün saat 13.00’de Cizre Hamit Özalp Stadında oynanan karşılaşmada Ispartaspor, zayıf rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koydu ve rakibine farklı mağlup ederek Isparta’ya altın değerinde 3 puanla döndü.
VOLKAN SERİM’İN
YOKLUĞU BELLİ OLDU (!)
Ispartaspor bugünkü Cizrespor maçına 4 futbolcusundan yoksun olarak çıktı. Zira, Volkan Çekiç ve Nurettin Çakır sakatlıkları nedeniyle Volkan Serim ve Emre Yüksektepe de cezalı olmalarından dolayı bugünkü maç kadrosunda yer alamadılar. İlginç olan taraf ise, takımın tek golcü futbolcusu olan Volkan Serim’in oynamadığı maçta takımın rakibine tam 5 gol atabilmesi oldu.
İŞTE MAÇIN GOLLERİ;
Dak. 9: Ispartaspor’un kazandığı penaltı atışını Serdar Ümit Deniz kullandığ ve Yeşil – Pembeli ekip penaltı golüyle 1 – 0 öne geçti.
Dk. 26. Cizrespor atağında Celal Aras topu ağlara göndererek beraberliği sağladı: 1 – 1.
Dak. 33. Ispartaspor atağında Emir Kaan Gültekin düzgün bir vuruşla ağları gördü: 1 – 2. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıyı 2 – 1 önde kapattı.
Dak. 81: Sahneye yine Emir Kaan Gültekin çıktı. Bugünkü maçın yıldızı olan Emir bu dakikada attığı golle durumu 3 – 1 yaptı.
Dak. 84: Bu golden 3 dakika sonra bu defa Emre Fırtına’nın golü geldi ve skor 1 – 4 oldu.
Dak. 90+2: Maçın uzatma dakikaları oynanırken, maçın perdesini ise yine Emir Kaan Gültekin kapattı. Bu futbolcunun attığı gol skoru ilan etti: 1 – 5.
LİDER GELİYOR
Ispartaspor, önümüzdeki hafta sonu yani 20 Aralık Pazar günü oynanacak ligin 14. Haftasında kendi sahasında grubun lideri Çatalcaspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekibin bu maçta da ‘İyi Futbol’ oynayarak rakibini yenip yükselişini sürdürmesi bekleniyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.