Aybatılı İstifa Etti

SİYASET 08.04.2015 - 14:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1844+ kez okundu.
 

Aybatılı İstifa Etti

Aybatılı İstifa Etti
Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Mehmet Aybatılı basın toplantısı düzenledi. İşte Aybatılı'nın konuşmasından satır başlıkları... Ak Parti Kafasına Göre Liste Oluşturuyor "Ak Parti'nin sistemlerine biz uyduk ama genel merkez uyuyor mu? Ak Parti kafasına göre bir liste oluşturuyor hiçbirşeyi dikkate almıyor. Ben hayal kırıklığına uğramadım ama teşkilatım ve beni destekleyenler uğradı. Benim ünvana ihtiyacım yok. Maddi ve manevi olarak milletvekillerinden üstünüm. Zamanında ekmiş olduklarımı biçiyorum. 2 milletvekili 3. Dönem aday oldular. Şimdi soruyorum Isparta'ya ne verdiniz?" AKP Benim İçin Bitmiştir "AKP benim için bitmiştir. İstifa ediyorum. 4 sene sonra belediye başkanlığı seçimi var. Gerekirse bağımsız aday olurum. İnatçıyım. Isparta'yı büyüteceğim. Benden iyi yapacak biri ortaya çıkarsa ben aday olmam. Ama öyle birini görmezsem aday olacağım. Benim etikete ihtiyacım yok. Isparta'nın hizmete ihtiyacı var. Hakkını yerse şahin yesin. Bu listede şahin var mı? Açık Açık Destek İsteyeceğim AKP'ye oy yok. CHP ve MHP'ye açık oy isteyeceğim. CHP inşallah 2 milletvekili çıkaracak. İsa Dinçtürk'ün ikinci sıradan çıkmasını çok isterim. Bizi sayan seven insanlar CHP'ye oy versin bakın ne oluyor. AKP'ye ders vereceğiz. Isparta önüne ne koyarsan yemeyecek"
Aybatılı İstifa Etti

Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Mehmet Aybatılı basın toplantısı düzenledi.


İşte Aybatılı'nın konuşmasından satır başlıkları...

Ak Parti Kafasına Göre Liste Oluşturuyor
"Ak Parti'nin sistemlerine biz uyduk ama genel merkez uyuyor mu? Ak Parti kafasına göre bir liste oluşturuyor hiçbirşeyi dikkate almıyor. Ben hayal kırıklığına uğramadım ama teşkilatım ve beni destekleyenler uğradı. Benim ünvana ihtiyacım yok. Maddi ve manevi olarak milletvekillerinden üstünüm. Zamanında ekmiş olduklarımı biçiyorum.

2 milletvekili 3. Dönem aday oldular. Şimdi soruyorum Isparta'ya ne verdiniz?"


AKP Benim İçin Bitmiştir
"AKP benim için bitmiştir. İstifa ediyorum. 4 sene sonra belediye başkanlığı seçimi var. Gerekirse bağımsız aday olurum. İnatçıyım. Isparta'yı büyüteceğim. Benden iyi yapacak biri ortaya çıkarsa ben aday olmam. Ama öyle birini görmezsem aday olacağım. Benim etikete ihtiyacım yok. Isparta'nın hizmete ihtiyacı var. Hakkını yerse şahin yesin. Bu listede şahin var mı?

Açık Açık Destek İsteyeceğim
AKP'ye oy yok. CHP ve MHP'ye açık oy isteyeceğim. CHP inşallah 2 milletvekili çıkaracak. İsa Dinçtürk'ün ikinci sıradan çıkmasını çok isterim. Bizi sayan seven insanlar CHP'ye oy versin bakın ne oluyor. AKP'ye ders vereceğiz. Isparta önüne ne koyarsan yemeyecek"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.