AYBATILI'NIN İŞTE O AÇIKLAMALARI

SİYASET 09.04.2015 - 18:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3332+ kez okundu.
 

AYBATILI'NIN İŞTE O AÇIKLAMALARI

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi AK Parti’den Isparta Milletvekili Aday Adayı olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, milletvekili aday listelerinin belirlenmesinin ardından gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Listede olmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşamadığını ancak parti teşkilatı ile kendisini destekleyenlerin üzüntü duyduğunu belirten Aybatılı, AK Parti’nin aday belirleme sürecinde hiçbir şeyi dikkate almadığını ve toplumun sesine kulak vermediğini söyleyerek, partiden istifa ettiğini açıkladı. Aybatılı yeniden aday gösterilen milletvekillerine ise, yürekliyseniz ben gibi 3. sırayı isteyin, korkudan bacaklarınız titriyor aman beni 3. sıraya yazarlar diye siz 3 dönemdir adaysınız güçlenmeniz hizmetler getirmeniz lazımdı ama siz şimdi biriniz birincilikten öbürünüz ikincilikten düşeriz diye korkuyorsunuz, korkudan bacaklarınız titriyor dedi. Aybatılı size “Gereken dersi seçimlerde vereceğiz. Isparta artık önüne ne koyarsan yemeyecek” dedi.


25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi AK Parti’den Isparta Milletvekili Aday Adayı olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, milletvekili aday listelerinin belirlenmesinin ardından gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Listede olmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşamadığını ancak parti teşkilatı ile kendisini destekleyenlerin üzüntü duyduğunu belirten Aybatılı, AK Parti’nin aday belirleme sürecinde hiçbir şeyi dikkate almadığını ve toplumun sesine kulak vermediğini söyleyerek, partiden istifa ettiğini açıkladı.

Aybatılı yeniden aday gösterilen milletvekillerine ise, yürekliyseniz ben gibi 3. sırayı isteyin, korkudan bacaklarınız titriyor aman beni 3. sıraya yazarlar diye siz 3 dönemdir adaysınız güçlenmeniz hizmetler getirmeniz lazımdı ama siz şimdi biriniz birincilikten öbürünüz ikincilikten düşeriz diye korkuyorsunuz, korkudan bacaklarınız titriyor dedi. Aybatılı size “Gereken dersi seçimlerde vereceğiz. Isparta artık önüne ne koyarsan yemeyecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.