AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu’nda kayıtlar başladı

GÜNDEM 14.01.2022 - 01:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2656+ kez okundu.
 

AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu’nda kayıtlar başladı

AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu’nda kayıtlar başladı
Isparta’nın en büyük Kreş ve Anaokulu 6 Şubat Pazar günü eğitime başlayacak. İlk gün iki seans halinde ücretsiz  oyun partisi düzenlenecek.   Isparta önümüzdeki ay son derece modern donanımlı güzel bir Kreş ve Anaokuluna kavuşuyor. Hızırbey Mahallesi 1572 sokak No:9 (Hızırbey Ortaokulu yanında)  6 Şubat Pazar günü  Oyun Günü’nde  hizmete girecek olan AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu yaklaşık 200 öğrenci kapasiteli ve 2-6 yaş grubu çocuklara yönelik olacak. GÜN BOYU İNGİLİZCE EĞİTİMİ OLACAK… Isparta’nın en büyük Kreş ve Anaokulu olma özelliğine sahip olan AtölyeÇocuk Montessori Kreşi’nde diğer kreş ve Anaokullarında bulunmayan pek çok özellik bulunuyor. İşletmeciliğini Betül Sümer, Hatice Gönül ve Hakan Kahraman’ın yaptığı sözkonusu Kreş ve Anaokulunun eğitim-öğretim döneminin ikinci yarısında hizmete gireceği ifade edildi. İLK KAYIT İNDİRİMİ VAR… AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulunda kayıtların başladığını belirten yetkililer, ilk kayıt indiriminin yüzde 20 olarak uygulanacağını hatırlatarak bu konuda velilerin çocuklarını kayıt konusunda acele etmeleri tavsiyesinde bulunuyor. Yaklaşık 200 kişilik kontenjanın kısa sürede dolması beklenen AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu’nun erken kayıt avantajlarından yararlanılması çağrısında bulunan okul yetkilileri, okul binasındaki hazırlıkların da tamamlanmak üzere olduğunu kaydediyorlar.  6 ŞUBAT’TAKİ OYUN PARTİSİ İÇİN REZERVASYONLAR BAŞLADI Bu arada açılış hazırlıkları devam eden Montessori AtölyeÇocuk Kreş ve Anaokulu’nda 6 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan ücretsiz oyun günü etkinliği için rezervasyonların devam ettiğini kaydeden okul yetkilileri, birinci seansın saat 13.00 de ikinci seansın ise 15.00 de gerçekleştirileceğini dile getirdiler. Oyun günü etkinliğine rezervasyon için 0 542 1536595 numaralı telefondan bilgi alınabilecek. ATÖLYEÇOCUK MONTESSORİ KREŞ VE ANAOKULU’NU YAKINDAN TANIYALIM…. Açılış için gün sayan AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu’nda verilecek hizmetler şöyle: +Isparta’nın en büyük Kreş ve Anaokulu , +Gün boyu güneş alan ferah sınıflar, +Yerden ısıtmalı sınıflar ve oyun alanları, +Gün boyu İngilizce eğitimi, +Bir sınıfta iki öğretmenli eğitim (Okul öncesi ve İngilizce Öğretmeni), +Tüm yaş gruplarında Montessori eğitimi, +Alanında uzman eğitmen kadrosu, +Psikolojik danışmanlık hizmeti, +Günde üç öğün beslenme, +Dijital uygulama sayesinde öğrenci takibi, +65 m2 Montessori atölyesi, +95 m2 Tiyatro, Sinema ve spor salonu, +85 m2 yerden ısıtmalı kış bahçesi, +400 m2 doğal çim bahçesi, + 160 m2 doğal kum bahçesi.        
AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu’nda kayıtlar başladı

Isparta’nın en büyük Kreş ve Anaokulu 6 Şubat Pazar günü eğitime başlayacak. İlk gün iki seans halinde ücretsiz  oyun partisi düzenlenecek.

 

Isparta önümüzdeki ay son derece modern donanımlı güzel bir Kreş ve Anaokuluna kavuşuyor. Hızırbey Mahallesi 1572 sokak No:9 (Hızırbey Ortaokulu yanında)  6 Şubat Pazar günü  Oyun Günü’nde  hizmete girecek olan AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu yaklaşık 200 öğrenci kapasiteli ve 2-6 yaş grubu çocuklara yönelik olacak.

GÜN BOYU İNGİLİZCE

EĞİTİMİ OLACAK…

Isparta’nın en büyük Kreş ve Anaokulu olma özelliğine sahip olan AtölyeÇocuk Montessori Kreşi’nde diğer kreş ve Anaokullarında bulunmayan pek çok özellik bulunuyor. İşletmeciliğini Betül Sümer, Hatice Gönül ve Hakan Kahraman’ın yaptığı sözkonusu Kreş ve Anaokulunun eğitim-öğretim döneminin ikinci yarısında hizmete gireceği ifade edildi.

İLK KAYIT İNDİRİMİ VAR…

AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulunda kayıtların başladığını belirten yetkililer, ilk kayıt indiriminin yüzde 20 olarak uygulanacağını hatırlatarak bu konuda velilerin çocuklarını kayıt konusunda acele etmeleri tavsiyesinde bulunuyor. Yaklaşık 200 kişilik kontenjanın kısa sürede dolması beklenen AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu’nun erken kayıt avantajlarından yararlanılması çağrısında bulunan okul yetkilileri, okul binasındaki hazırlıkların da tamamlanmak üzere olduğunu kaydediyorlar. 

6 ŞUBAT’TAKİ OYUN PARTİSİ İÇİN

REZERVASYONLAR BAŞLADI

Bu arada açılış hazırlıkları devam eden Montessori AtölyeÇocuk Kreş ve Anaokulu’nda 6 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan ücretsiz oyun günü etkinliği için rezervasyonların devam ettiğini kaydeden okul yetkilileri, birinci seansın saat 13.00 de ikinci seansın ise 15.00 de gerçekleştirileceğini dile getirdiler. Oyun günü etkinliğine rezervasyon için 0 542 1536595 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

ATÖLYEÇOCUK MONTESSORİ

KREŞ VE ANAOKULU’NU

YAKINDAN TANIYALIM….

Açılış için gün sayan AtölyeÇocuk Montessori Kreş ve Anaokulu’nda verilecek hizmetler şöyle:

+Isparta’nın en büyük Kreş ve Anaokulu ,

+Gün boyu güneş alan ferah sınıflar,

+Yerden ısıtmalı sınıflar ve oyun alanları,

+Gün boyu İngilizce eğitimi,

+Bir sınıfta iki öğretmenli eğitim (Okul öncesi ve İngilizce Öğretmeni),

+Tüm yaş gruplarında Montessori eğitimi,

+Alanında uzman eğitmen kadrosu,

+Psikolojik danışmanlık hizmeti,

+Günde üç öğün beslenme,

+Dijital uygulama sayesinde öğrenci takibi,

+65 m2 Montessori atölyesi,

+95 m2 Tiyatro, Sinema ve spor salonu,

+85 m2 yerden ısıtmalı kış bahçesi,

+400 m2 doğal çim bahçesi,

+ 160 m2 doğal kum bahçesi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.