Atölye AGORA’dan Dönem Sergisi

GÜNDEM 24.09.2021 - 14:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2135+ kez okundu.
 

Atölye AGORA’dan Dönem Sergisi

Atölye AGORA’dan Dönem Sergisi
Bir sanat evinden daha fazlası sloganıyla çocuk ve yetişkinlere yönelik Resim ve Müzik eğitimi veren ‘Atölye Agora’, 24 -27 tarihleri arasında IYAŞ Park AVM’de ‘DÖNEM SERGİSİ’ açılışı gerçekleştiriyor.  Atölye Agora’nın öğretmen ve öğrencileri tarafından çizilen resimler beğeniye çıkıyor. Sergileri hakkında bilgiler veren Atölye Agora yetkilileri: “2018 yılından bu yana sanat eve olarak 2 resim öğretmeni, 6 müzik branş öğretmenlerimizle hizmetimizi sürdürüyoruz. Çocuk ve yetişkin Resim Dersleri, Güzel Sanatlar Sınav Hazırlık Dersleri, Karakalem, Suluboya, Yağlı Boya, El Sanatları ve haftalık Workshop etkinliklerimiz mevcuttur. Ayrıca müzik alanında da Keman, Yan Flüt, Piano,Gitar ve Bağlama eğitimlerimiz vardır. Yine sanatsal malzeme satışı da gerçekleştiriyoruz. Atölye Agora Tanıtım günleri 27 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasındadır” dediler.
Atölye AGORA’dan Dönem Sergisi

Bir sanat evinden daha fazlası sloganıyla çocuk ve yetişkinlere yönelik Resim ve Müzik eğitimi veren ‘Atölye Agora’, 24 -27 tarihleri arasında IYAŞ Park AVM’de ‘DÖNEM SERGİSİ’ açılışı gerçekleştiriyor. 

Atölye Agora’nın öğretmen ve öğrencileri tarafından çizilen resimler beğeniye çıkıyor. Sergileri hakkında bilgiler veren Atölye Agora yetkilileri: “2018 yılından bu yana sanat eve olarak 2 resim öğretmeni, 6 müzik branş öğretmenlerimizle hizmetimizi sürdürüyoruz. Çocuk ve yetişkin Resim Dersleri, Güzel Sanatlar Sınav Hazırlık Dersleri, Karakalem, Suluboya, Yağlı Boya, El Sanatları ve haftalık Workshop etkinliklerimiz mevcuttur. Ayrıca müzik alanında da Keman, Yan Flüt, Piano,Gitar ve Bağlama eğitimlerimiz vardır. Yine sanatsal malzeme satışı da gerçekleştiriyoruz. Atölye Agora Tanıtım günleri 27 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasındadır” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.