Atakan Yazgan resmen istifa etti

GÜNDEM 23.06.2022 - 23:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2037+ kez okundu.
 

Atakan Yazgan resmen istifa etti

Atakan Yazgan resmen istifa etti
Ispartaspor Kulübünden yapılan duyuruda,  2022-2023 futbol sezonuna katılım müracaatının gerçekleştirildiği ve gerekli onayın alındığı aktarıldı. Öte yandan Başkan Atakan Yazgan’ın da resmi olarak istifa ettiği ifade edildi. Kulüpten yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; Kulüp Başkanımız ATAKAN YAZGAN, dün itibari ile Kulübümüzün 2022/2023 Futbol Sezonuna katılımı için Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde tüm müracaatları yaparak gerekli onayı almış bulunmaktadır. Başkanımız ATAKAN YAZGAN bugün kulübümüze göndermiş olduğu yazı ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildirmiştir. Kulübümüz için yapmış olduğu tüm hizmetlerden ötürü Başkanımız Atakan YAZGAN’ a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.  
Atakan Yazgan resmen istifa etti

Ispartaspor Kulübünden yapılan duyuruda,  2022-2023 futbol sezonuna katılım müracaatının gerçekleştirildiği ve gerekli onayın alındığı aktarıldı. Öte yandan Başkan Atakan Yazgan’ın da resmi olarak istifa ettiği ifade edildi.

Kulüpten yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

Kulüp Başkanımız ATAKAN YAZGAN, dün itibari ile Kulübümüzün 2022/2023 Futbol Sezonuna katılımı için Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde tüm müracaatları yaparak gerekli onayı almış bulunmaktadır. Başkanımız ATAKAN YAZGAN bugün kulübümüze göndermiş olduğu yazı ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildirmiştir. Kulübümüz için yapmış olduğu tüm hizmetlerden ötürü Başkanımız Atakan YAZGAN’ a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.