ATABEY OVASI SULAMASI İÇİN 12 FİRMA TEKLİF VERDİ

GÜNDEM 12.08.2020 - 17:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2271+ kez okundu.
 

ATABEY OVASI SULAMASI İÇİN 12 FİRMA TEKLİF VERDİ

ATABEY OVASI SULAMASI İÇİN 12 FİRMA TEKLİF VERDİ
ATABEY OVASI SULAMASI İÇİN 12 FİRMA TEKLİF VERDİ 1. SIRADA EN-EZ FİRMASI BULUNUYOR DSİ Genel Müdürlüğü’nün Dünya Bankası’nın kredi desteğiyle yapacağı 13 bin 500 hektarlık Atabey Ovası sulama yenileme inşaat ihalesi yapıldı. İhalede birinci sırada En-Ez İnşaat bulunuyor. 12 firmanın teklif verdiği projenin kimin kazandığı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ile Atabey Beledye Başkanı Tevfik Atasoy’un yıllardır mücadelesini verdiği Atabey Ovası sulama yenileme projesinde inşaat kısa bir süre sonra başlayacak. DSİ Genel Müdürlüğü’nün Dünya Bankası’nın kredi finansmanı ile yapacağı devrim niteliğindeki projesinde ihale yapıldı. 12 firma ihaleye katıldı. İhalede birinci sırada En-Ez inşaat bulunuyor. Genel Müdürlük kısa bir süre sonra ihalenin kazananını açıklayacak. Proje kapsamında 13 bin 500 hektarlık alanda damla sulama sistemine geçilecek, susuz alanlar su ile buluşacak. 13 BİN 500 HEKTAR ALANI KAPSIYOR Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, “ATABEY OVASI SULAMASI YENİLEME” projesi kapsamında; Isparta ili, merkez Sav Kasabası, Küçükgökçeli, Büyükgökçeli, Eğirdir- Sevinçbey Köyü, Atabey ilçesi, Gönen ilçesi yerleşim yerlerinde, 1650 günde tamamlanacak olan, 13.467,70 ha sahanın sulaması işi. Başkan Atasoy, emeği geçen Isparta Milletvekillerine ve DSİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti
ATABEY OVASI SULAMASI İÇİN 12 FİRMA TEKLİF VERDİ

ATABEY OVASI SULAMASI İÇİN 12 FİRMA TEKLİF VERDİ

1. SIRADA EN-EZ FİRMASI BULUNUYOR

DSİ Genel Müdürlüğü’nün Dünya Bankası’nın kredi desteğiyle yapacağı 13 bin 500 hektarlık Atabey Ovası sulama yenileme inşaat ihalesi yapıldı. İhalede birinci sırada En-Ez İnşaat bulunuyor. 12 firmanın teklif verdiği projenin kimin kazandığı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ile Atabey Beledye Başkanı Tevfik Atasoy’un yıllardır mücadelesini verdiği Atabey Ovası sulama yenileme projesinde inşaat kısa bir süre sonra başlayacak. DSİ Genel Müdürlüğü’nün Dünya Bankası’nın kredi finansmanı ile yapacağı devrim niteliğindeki projesinde ihale yapıldı. 12 firma ihaleye katıldı. İhalede birinci sırada En-Ez inşaat bulunuyor. Genel Müdürlük kısa bir süre sonra ihalenin kazananını açıklayacak.

Proje kapsamında 13 bin 500 hektarlık alanda damla sulama sistemine geçilecek, susuz alanlar su ile buluşacak.

13 BİN 500 HEKTAR ALANI KAPSIYOR

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, “ATABEY OVASI SULAMASI YENİLEME” projesi kapsamında; Isparta ili, merkez Sav Kasabası, Küçükgökçeli, Büyükgökçeli, Eğirdir- Sevinçbey Köyü, Atabey ilçesi, Gönen ilçesi yerleşim yerlerinde, 1650 günde tamamlanacak olan, 13.467,70 ha sahanın sulaması işi.

Başkan Atasoy, emeği geçen Isparta Milletvekillerine ve DSİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.