ASKER ZİYARETİNE KORONA ŞOKU

GÜNDEM 05.09.2020 - 15:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2862+ kez okundu.
 

ASKER ZİYARETİNE KORONA ŞOKU

ASKER ZİYARETİNE KORONA ŞOKU
Isparta'nın merkeze bağlı Kuleönü beldesinde askere gidecek bir kişinin evine yapılan ziyaret sonrası 70 kişi karantinaya alındı. Kuleönü beldesinde geçtiğimiz günlerde askere gidecek vatandaşın evine ziyaretlerin gerçekleştiği ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı öğrenildi. Ziyarete gidenlerde rahatsızlanma meydana geldi. Asker ziyaretine giden vatandaşların bazılarında sağlık sorunları meydana geldiği ve hastanede yapılan Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı tespit edildi.  Asker ziyaretine giden tüm vatandaşlar tek tek tespit edilerek karantinaya alındı
ASKER ZİYARETİNE KORONA ŞOKU

Isparta'nın merkeze bağlı Kuleönü beldesinde askere gidecek bir kişinin evine yapılan ziyaret sonrası 70 kişi karantinaya alındı.
Kuleönü beldesinde geçtiğimiz günlerde askere gidecek vatandaşın evine ziyaretlerin gerçekleştiği ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı öğrenildi. Ziyarete gidenlerde rahatsızlanma meydana geldi. Asker ziyaretine giden vatandaşların bazılarında sağlık sorunları meydana geldiği ve hastanede yapılan Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı tespit edildi.  Asker ziyaretine giden tüm vatandaşlar tek tek tespit edilerek karantinaya alındı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.