Aşı olan gençlere tablet hediyesi

GÜNDEM 08.09.2021 - 00:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1566+ kez okundu.
 

Aşı olan gençlere tablet hediyesi

Aşı olan gençlere tablet hediyesi
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, gençlerin aşı olmalarını teşvik etmek amacıyla kampanya başlattı. 20 Ağustos - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında iki doz aşı olan 18-25 yaş arasındaki gençler, 10 tabletten birini kazanma şansını yakalayacak. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinin de dahil olduğu kampanya, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının yetki alanındaki Menteşe, Ula, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Datça, Yatağan, Kavaklıdere ilçelerinde geçerli olacak. Başvuru yapanların ikametgah adresleri ve aşı yerlerinin Muğla olması gerekmektedir. Başvuru formuna www.mutso.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Aşı olan gençlere tablet hediyesi

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, gençlerin aşı olmalarını teşvik etmek amacıyla kampanya başlattı.

20 Ağustos - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında iki doz aşı olan 18-25 yaş arasındaki gençler, 10 tabletten birini kazanma şansını yakalayacak. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinin de dahil olduğu kampanya, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının yetki alanındaki Menteşe, Ula, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Datça, Yatağan, Kavaklıdere ilçelerinde geçerli olacak.

Başvuru yapanların ikametgah adresleri ve aşı yerlerinin Muğla olması gerekmektedir. Başvuru formuna www.mutso.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.