Arınç son ankette 276 sayısını bulduklarını açıkladı

SİYASET 18.10.2015 - 18:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2418+ kez okundu.
 

Arınç son ankette 276 sayısını bulduklarını açıkladı

Eski Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 1 Kasım’da AK Parti’nin tek başına iktidar olacağını söyledi.
Manisa'da ulusal yayın yapan Medya TV'deki programa katılan Bülent Arınç, son seçim anketi sonuçlarını açıkladı. 1 KASIM'DA AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR Arınç'ın açıkladığı sonuca göre, AK Parti, 276 milletvekili sınırını aşarak tekrar tek başına iktidar oluyor. Bülent Arınç, HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı geçmesindeki asıl nedenin Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlama olduğunu savundu. Arınç son ankette 276 sayısını bulduklarını açıkladı VİDEO TERÖR SALDIRISI HDP'YE YARAR Arınç, başkentteki terör saldırısı nedeniyle bazı seçmenlerin 1 Kasım'daki seçimde de aynı duygularla hareket edebileceğine dikkati çekti. BAŞBAKAN ANKETİ GÖSTERDİ, 276'YI BULDUK Bursa'daki mitinge Başbakan Ahmet Davutoğlu ile aynı uçakla gittiğini belirten Arınç, şunları kaydetti: "Sayın Başbakanımız, bana son anketi gösterdi. 2 gün öncesi itibarıyla 276 milletvekili sayısını yakalamış durumdayız ama 276 bize yetmez. Allah'ın izniyle grafik eğrisi yukarıya doğru. Son 10 günde bu daha da yukarı çıkacak.” Arınç, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkentteki terör saldırısının ardından HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ı arayarak başsağlığı dilemesine ilişkin bir soru üzerine ise şöyle konuştu: "HDP'den şu kadar milletvekili adayı, şu kadar partili hayatını kaybetmişse, 'Parti mensuplarınız vefat etti, ben de üzüntü duydum. Başınız sağ olsun' demek insani bir görevdir. Bunu yadırgayanları Türk milleti de yadırgar."
Eski Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 1 Kasım’da AK Parti’nin tek başına iktidar olacağını söyledi.

Manisa'da ulusal yayın yapan Medya TV'deki programa katılan Bülent Arınç, son seçim anketi sonuçlarını açıkladı.

1 KASIM'DA AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR

Arınç'ın açıkladığı sonuca göre, AK Parti, 276 milletvekili sınırını aşarak tekrar tek başına iktidar oluyor. Bülent Arınç, HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı geçmesindeki asıl nedenin Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlama olduğunu savundu.

Arınç son ankette 276 sayısını bulduklarını açıkladı VİDEO

TERÖR SALDIRISI HDP'YE YARAR

Arınç, başkentteki terör saldırısı nedeniyle bazı seçmenlerin 1 Kasım'daki seçimde de aynı duygularla hareket edebileceğine dikkati çekti.

BAŞBAKAN ANKETİ GÖSTERDİ, 276'YI BULDUK

Bursa'daki mitinge Başbakan Ahmet Davutoğlu ile aynı uçakla gittiğini belirten Arınç, şunları kaydetti: "Sayın Başbakanımız, bana son anketi gösterdi. 2 gün öncesi itibarıyla 276 milletvekili sayısını yakalamış durumdayız ama 276 bize yetmez. Allah'ın izniyle grafik eğrisi yukarıya doğru. Son 10 günde bu daha da yukarı çıkacak.”

Arınç, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkentteki terör saldırısının ardından HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ı arayarak başsağlığı dilemesine ilişkin bir soru üzerine ise şöyle konuştu: "HDP'den şu kadar milletvekili adayı, şu kadar partili hayatını kaybetmişse, 'Parti mensuplarınız vefat etti, ben de üzüntü duydum. Başınız sağ olsun' demek insani bir görevdir. Bunu yadırgayanları Türk milleti de yadırgar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.