ARANAN 128 KİŞİ YAKALANDI

GÜNDEM 02.12.2020 - 22:01, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1871+ kez okundu.
 

ARANAN 128 KİŞİ YAKALANDI

ARANAN 128 KİŞİ YAKALANDI
ISPARTA'DA geçen Kasım ayında hakkında yakalama kararı bulunan 128 kişi yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Kasım ayında il merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışmalar yapıldı. Aralarında “Binanın Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” ve “Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından 11 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan H.Ö, “Kasten Öldürme” suçundan 10 yıl hapis cezası ile aranan E.G, “Zimmet” suçundan 7 Yıl 6 Ay hapis cezası ile aranan A.V, “Yaralama” suçundan 6 yıl hapis cezası ile aranan M.Ç, “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezası ile aranan E.Y. ile birlikte 128 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
ARANAN 128 KİŞİ YAKALANDI

ISPARTA'DA geçen Kasım ayında hakkında yakalama kararı bulunan 128 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Kasım ayında il merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışmalar yapıldı. Aralarında “Binanın Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” ve “Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından 11 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan H.Ö, “Kasten Öldürme” suçundan 10 yıl hapis cezası ile aranan E.G, “Zimmet” suçundan 7 Yıl 6 Ay hapis cezası ile aranan A.V, “Yaralama” suçundan 6 yıl hapis cezası ile aranan M.Ç, “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezası ile aranan E.Y. ile birlikte 128 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.