‘Araçtan in bisiklete bin’

GÜNDEM 18.09.2020 - 14:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1566+ kez okundu.
 

‘Araçtan in bisiklete bin’

‘Araçtan in bisiklete bin’
Başkan Başdeğirmen vatandaşlara çağrıda bulundu: ‘Araçtan in bisiklete bin’   Isparta Belediyesi tarafından 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Isparta Bisiklet Topluluğu ile şehir içi bisiklet turu düzenlendi. Yüzlerce bisikletlinin katıldığı etkinlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de pedal bastı. Yaklaşık 15 km’lik şehir turunda bu yıl ki ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik’ temasına dikkat çekilirken, Başkan Başdeğirmen, vatandaşlara ‘Araçtan İn, Bisiklete Bin’ çağrısında bulundu. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Isparta Belediyesi hafta boyunca çeşitli etkinliklere imza atıyor. Sosyal mesafe kurallarına uygun ve sınırlandırılmış bir şekilde gerçekleştirilen etkinliklerde şehir içi bisiklet turu düzenlendi. Isparta Valiliği önündeki 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında buluşan yüzlerce bisikletçi, ‘Hareketliysen, Sağlıklısın Sen’ sloganıyla bir araya geldi. Her fırsatta bisiklete binen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de eşi Şadiye Başdeğirmen ile 7’den, 77’ye etkinliğe katılım gösteren bisikletlileri yalnız bırakmadı. Isparta Bisiklet Topluluğu ile birlikte organize edilen, bisiklet etkinliğine 89 yaşındaki Memiş Eryiğit de katıldı. İlerlemiş yaşına karşın bocce sporu ile uğraşan ve il ve ilçeler dahil Akdeniz Bölgesinde birincilikler elde eden 5 madalya sahibi Memiş Eryiğit, başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları sağlıklı kalmak adına spor yapmaya davet etti. Eryiğit’e Başarı Belgesi takdim eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sporun ne kadar önemli olduğunu, her yaşta yapılabileceğini en güzel bir şekilde anlatan Memiş amcamız burada. 89 yaşındaki bir amcamızın spor yapması ve sporu sevmesi bizlere örnek olması lazım” dedi. 16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa Hareketlilik Haftası olduğuna dikkat çeken ve bisiklet topluluğu üyelerine seslenen Başkan Başdeğirmen, “Sizlerle bu etkinliğin geçen yıl birincisini, bu yılda ikincisini birlikte gerçekleştiriyoruz. Sizler her hafta bisiklet turlarınızı yapıyorsunuz. Buna bizlerde eşlik etmek istedik. Tüm herkese örnek olması açısından ‘Arabadan in, bisiklete bin’ sloganıyla sporlarımızı devam ettirmemiz lazım” görüşlerinde bulundu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve belediye meclisi üyelerinin de katıldığı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından başlayan şehir içi bisiklet turu ile ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik’e dikkat çekildi ve Ispartalılara ‘Araçtan in, bisiklete bin’ çağrısında bulunuldu. Etkinlik sonunda bisiklet turuna katılanlara katılım belgeleri takdim edildi.
‘Araçtan in bisiklete bin’

Başkan Başdeğirmen vatandaşlara çağrıda bulundu:

‘Araçtan in bisiklete bin’

 

Isparta Belediyesi tarafından 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Isparta Bisiklet Topluluğu ile şehir içi bisiklet turu düzenlendi. Yüzlerce bisikletlinin katıldığı etkinlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de pedal bastı. Yaklaşık 15 km’lik şehir turunda bu yıl ki ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik’ temasına dikkat çekilirken, Başkan Başdeğirmen, vatandaşlara ‘Araçtan İn, Bisiklete Bin’ çağrısında bulundu.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Isparta Belediyesi hafta boyunca çeşitli etkinliklere imza atıyor. Sosyal mesafe kurallarına uygun ve sınırlandırılmış bir şekilde gerçekleştirilen etkinliklerde şehir içi bisiklet turu düzenlendi. Isparta Valiliği önündeki 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında buluşan yüzlerce bisikletçi, ‘Hareketliysen, Sağlıklısın Sen’ sloganıyla bir araya geldi. Her fırsatta bisiklete binen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de eşi Şadiye Başdeğirmen ile 7’den, 77’ye etkinliğe katılım gösteren bisikletlileri yalnız bırakmadı.

Isparta Bisiklet Topluluğu ile birlikte organize edilen, bisiklet etkinliğine 89 yaşındaki Memiş Eryiğit de katıldı. İlerlemiş yaşına karşın bocce sporu ile uğraşan ve il ve ilçeler dahil Akdeniz Bölgesinde birincilikler elde eden 5 madalya sahibi Memiş Eryiğit, başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları sağlıklı kalmak adına spor yapmaya davet etti. Eryiğit’e Başarı Belgesi takdim eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sporun ne kadar önemli olduğunu, her yaşta yapılabileceğini en güzel bir şekilde anlatan Memiş amcamız burada. 89 yaşındaki bir amcamızın spor yapması ve sporu sevmesi bizlere örnek olması lazım” dedi.

16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa Hareketlilik Haftası olduğuna dikkat çeken ve bisiklet topluluğu üyelerine seslenen Başkan Başdeğirmen, “Sizlerle bu etkinliğin geçen yıl birincisini, bu yılda ikincisini birlikte gerçekleştiriyoruz. Sizler her hafta bisiklet turlarınızı yapıyorsunuz. Buna bizlerde eşlik etmek istedik. Tüm herkese örnek olması açısından ‘Arabadan in, bisiklete bin’ sloganıyla sporlarımızı devam ettirmemiz lazım” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve belediye meclisi üyelerinin de katıldığı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından başlayan şehir içi bisiklet turu ile ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik’e dikkat çekildi ve Ispartalılara ‘Araçtan in, bisiklete bin’ çağrısında bulunuldu. Etkinlik sonunda bisiklet turuna katılanlara katılım belgeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.