Araç primlerinde daha az ödeme imkanı doğacak

YAŞAM 26.02.2015 - 12:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2766+ kez okundu.
 

Araç primlerinde daha az ödeme imkanı doğacak

Trafikte yeni bir dönem başlıyor sevgili izleyiciler. Yakında Türkiye'ye gelecek "telematik"le kurallara uyan sürücüler yüzde 30'a kadar daha az prim ödeyecekler. İşte ayrıntılar…
Trafikte yeni bir dönem başlıyor. Araçlara yerleştirilecek telematik sistemiyle artık sigorta şirketleri direksiyon tutuşunuzu hatta sinyal verip vermediğinizi bile takip edecek. Bu sayede iyi sürücülerin cebinden daha az para çıkacak, kurallara uymayanlar ise yüksek prim ödemek zorunda kalacak. Uçaklardaki kara kutuya benzetilen telematik sayesinde, kurallara uyanlar yüzde 30'a kadar daha az prim ödeyecek. Çalınan araçların takibi, otomatik acil durum çağrısı, arızaların servise bildirimi ve yakıt tasarrufu gibi yeni servisler bu cihazla daha güvenli ve ekonomik bir yolculuk sağlayacak.  
Trafikte yeni bir dönem başlıyor sevgili izleyiciler. Yakında Türkiye'ye gelecek "telematik"le kurallara uyan sürücüler yüzde 30'a kadar daha az prim ödeyecekler. İşte ayrıntılar…

Trafikte yeni bir dönem başlıyor. Araçlara yerleştirilecek telematik sistemiyle artık sigorta şirketleri direksiyon tutuşunuzu hatta sinyal verip vermediğinizi bile takip edecek. Bu sayede iyi sürücülerin cebinden daha az para çıkacak, kurallara uymayanlar ise yüksek prim ödemek zorunda kalacak.

Uçaklardaki kara kutuya benzetilen telematik sayesinde, kurallara uyanlar yüzde 30'a kadar daha az prim ödeyecek.

Çalınan araçların takibi, otomatik acil durum çağrısı, arızaların servise bildirimi ve yakıt tasarrufu gibi yeni servisler bu cihazla daha güvenli ve ekonomik bir yolculuk sağlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.