“Ar-Ge çalışmalarına önem veriyoruz”

GÜNDEM 08.01.2020 - 09:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2079+ kez okundu.
 

“Ar-Ge çalışmalarına önem veriyoruz”

“Ar-Ge çalışmalarına önem veriyoruz”
KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım: “Ar-Ge çalışmalarına önem veriyoruz”   KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, KOSGEB’in 2020 hedeflerini açıkladı. Yeni yıl için onaylanmış desteklemelerin olduğunu belirten İl Müdürü Yıldırım, yıl içerisinde Ar-Ge projelerine önem vereceklerini söyledi. Yıldırım ayrıca yeni desteklemelere Isparta halkını davet etti.   KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, KOSGEB’in 2020 hedeflerini açıkladı. Yeni yıl için onaylanmış desteklemelerin olduğunu belirten İl Müdürü Yıldırım, yıl içerisinde Ar-Ge projelerine önem vereceklerini söyledi. Yıldırım ayrıca yeni desteklemelere Isparta halkını davet etti.  Yıldırım, “2020 yılına biz umutla bakıyoruz çünkü onaylanmış destek projelerimiz söz konusu bu projeler kapsamında vereceğimiz destek miktarları da olacak bil hassa ARGE destek programını çok önemsiyoruz Isparta’da iki tane Üniversitemiz var ISUBÜ ve SDÜ bu üniversiteler bünyesinde bir çok araştırma merkezi var bu potansiyel ARGE proje potansiyelini de artırıyor Üniversitelerimizle iş birliği ile yeni ARGE projelerinin de hayata geçmesini umuyoruz bu kapsamda yenilikçi teknolojilerin kobilere kullandırılması hemde yenilikçi ARGE ürünlerinin Isparta’da üretilmesi noktasında büyük bir umut taşıyoruz.” dedi
“Ar-Ge çalışmalarına önem veriyoruz”

KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım:

“Ar-Ge çalışmalarına önem veriyoruz”

 

KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, KOSGEB’in 2020 hedeflerini açıkladı. Yeni yıl için onaylanmış desteklemelerin olduğunu belirten İl Müdürü Yıldırım, yıl içerisinde Ar-Ge projelerine önem vereceklerini söyledi. Yıldırım ayrıca yeni desteklemelere Isparta halkını davet etti.

 

KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, KOSGEB’in 2020 hedeflerini açıkladı. Yeni yıl için onaylanmış desteklemelerin olduğunu belirten İl Müdürü Yıldırım, yıl içerisinde Ar-Ge projelerine önem vereceklerini söyledi. Yıldırım ayrıca yeni desteklemelere Isparta halkını davet etti.  Yıldırım, “2020 yılına biz umutla bakıyoruz çünkü onaylanmış destek projelerimiz söz konusu bu projeler kapsamında vereceğimiz destek miktarları da olacak bil hassa ARGE destek programını çok önemsiyoruz Isparta’da iki tane Üniversitemiz var ISUBÜ ve SDÜ bu üniversiteler bünyesinde bir çok araştırma merkezi var bu potansiyel ARGE proje potansiyelini de artırıyor Üniversitelerimizle iş birliği ile yeni ARGE projelerinin de hayata geçmesini umuyoruz bu kapsamda yenilikçi teknolojilerin kobilere kullandırılması hemde yenilikçi ARGE ürünlerinin Isparta’da üretilmesi noktasında büyük bir umut taşıyoruz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.