Antalya Demre Yat Limanı Projesinde ihale süreci başladı

GÜNDEM 20.06.2022 - 22:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1942+ kez okundu.
 

Antalya Demre Yat Limanı Projesinde ihale süreci başladı

Antalya Demre Yat Limanı Projesinde ihale süreci başladı
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Demre Yat Limanı Projesi 3996 sayılı “Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun” kapsamında ihale edilecek. İstekliler, projeye ait ihale dosyalarını 23 Haziran 2022 tarihinden itibaren Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığında ücretsiz olarak görebilirler. Teklifler, 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 10.00'a kadar bizzat istekli veya vekili tarafından Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığına teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile posta, kargo vb. yollarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. İhaleye katılabilecekler ile isteklilerde aranacak şartlar Teklif Verme Şartnamesinde belirtilmiş olup bu iş için geçici teminat tutarı 1 milyon 200 bin Türk Lirasıdır. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Antalya Demre Yat Limanı Projesinde ihale süreci başladı

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Demre Yat Limanı Projesi 3996 sayılı “Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun” kapsamında ihale edilecek.

İstekliler, projeye ait ihale dosyalarını 23 Haziran 2022 tarihinden itibaren Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığında ücretsiz olarak görebilirler. Teklifler, 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 10.00'a kadar bizzat istekli veya vekili tarafından Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığına teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile posta, kargo vb. yollarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

İhaleye katılabilecekler ile isteklilerde aranacak şartlar Teklif Verme Şartnamesinde belirtilmiş olup bu iş için geçici teminat tutarı 1 milyon 200 bin Türk Lirasıdır.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.