ANNE VE BABASINI ÖLDÜREN CANİ EVLAT TUTUKLANDI

GÜNDEM 24.05.2020 - 18:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1959+ kez okundu.
 

ANNE VE BABASINI ÖLDÜREN CANİ EVLAT TUTUKLANDI

ANNE VE BABASINI ÖLDÜREN CANİ EVLAT TUTUKLANDI
ISPARTA'DA tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin Altın (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi Seher Altın'ı (71) bıçaklayarak öldüren Ramazan Altın (44), gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, geçen gün akşam Yayla Mahallesi 130. Cadde üzerindeki 4 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen Ramazan Altın, iftar yemeği öncesinde emekli astsubay babası Nizamettin Altın ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında önce babasını, sonra da kendisine engel olmaya çalışan annesini bıçaklayarak, öldürdü. Ramazan Altın, daha sonra evden çıkıp, karakola giderek polise teslim oldu.  Eve gelen polis ekipleri, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Nizamettin- Seher Altın çiftinin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu. TUTUKLANDI 1 çocuk babası olan Ramazan Altın, emniyetteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Başında şapka, yüzünde ise maske olduğu görülen Ramazan Altın, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi
ANNE VE BABASINI ÖLDÜREN CANİ EVLAT TUTUKLANDI

ISPARTA'DA tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin Altın (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi Seher Altın'ı (71) bıçaklayarak öldüren Ramazan Altın (44), gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, geçen gün akşam Yayla Mahallesi 130. Cadde üzerindeki 4 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen Ramazan Altın, iftar yemeği öncesinde emekli astsubay babası Nizamettin Altın ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında önce babasını, sonra da kendisine engel olmaya çalışan annesini bıçaklayarak, öldürdü. Ramazan Altın, daha sonra evden çıkıp, karakola giderek polise teslim oldu. 

Eve gelen polis ekipleri, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Nizamettin- Seher Altın çiftinin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu.

TUTUKLANDI

1 çocuk babası olan Ramazan Altın, emniyetteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Başında şapka, yüzünde ise maske olduğu görülen Ramazan Altın, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.