Ankara'da arsa satış ihalesi

GÜNDEM 28.01.2022 - 09:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2846+ kez okundu.
 

Ankara'da arsa satış ihalesi

Ankara'da arsa satış ihalesi
https://www.ilan.gov.tr/ilan/920893/emlak/arsa/hazineye-ait-5-adet-arsa-ihaleyle-satisa-sunuluyorBASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre, Ankara'nın Sincan ve Gölbaşı ilçelerinde konut alanı imarlı 5 adet arsa 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri, 8 ve 14 Şubat 2022 tarihlerinde Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İhale Salonunda, Kale ve Anıt Emlak Müdürlüklerince oluşturulacak komisyonca yapılacak. İhale şartnameleri mesai saatleri içerisinde Kale ve Anıt Emlak Müdürlüklerinde görülebilir. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Ankara'da arsa satış ihalesi

https://www.ilan.gov.tr/ilan/920893/emlak/arsa/hazineye-ait-5-adet-arsa-ihaleyle-satisa-sunuluyorBASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

Ankara'nın Sincan ve Gölbaşı ilçelerinde konut alanı imarlı 5 adet arsa 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri, 8 ve 14 Şubat 2022 tarihlerinde Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İhale Salonunda, Kale ve Anıt Emlak Müdürlüklerince oluşturulacak komisyonca yapılacak.

İhale şartnameleri mesai saatleri içerisinde Kale ve Anıt Emlak Müdürlüklerinde görülebilir.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.