ANAOKULU VE KREŞ GELİŞMESİ

GÜNDEM 30.11.2020 - 11:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1632+ kez okundu.
 

ANAOKULU VE KREŞ GELİŞMESİ

ANAOKULU VE KREŞ GELİŞMESİ
Okul öncesi kreş ve anaokulu için bazı illerde uzaktan eğitim kararı alındığı son dakika açıklaması ile duyuruldu. Salgının bazı illerde yoğunluğunu arttırması dolayısıyla olası sorunların önüne geçmek için 81 ile yazı gönderen Milli Eğitim Bakanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin alacağı karar doğrultusunda kreşler ve anaokulları için uzaktan eğitim kararı alabileceğini ifade etti. Peki, hangi illerde uzaktan eğitim başlamış oldu? İşte, o detaylar KREŞLER VE ANAOKULLARI HANGİ İLLERDE UZAKTAN EĞİTİME GEÇTİ? Ankara'da 30 Kasım 2020-4 Ocak 2021 arasında resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi. İstanbul'da, 1 Aralık-4 Ocak arasında resmi ana okulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi. İstanbul Valiliği'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada kararın, sosyal izolasyonu Bursa Valiliğinden de konu ile ilgili açıklama geldi. Valilik yapılan açıklamada, son dönemde Kovid-19 salgınında hızlı bir bir artış, vaka ve hasta sayılarında yükseliş görüldüğü belirtildi. İşte açıklama: PEK ÇOK İLDE DAHA UZAKTAN EĞİTİM KARARI ALINDI Zonguldak, Kırklareli, Tokat, Balıkesir, Edirne, Erzurum ve Eskişehir'de de uzaktan eğitim kararı duyuruldu.  
ANAOKULU VE KREŞ GELİŞMESİ

Okul öncesi kreş ve anaokulu için bazı illerde uzaktan eğitim kararı alındığı son dakika açıklaması ile duyuruldu.

Salgının bazı illerde yoğunluğunu arttırması dolayısıyla olası sorunların önüne geçmek için 81 ile yazı gönderen Milli Eğitim Bakanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin alacağı karar doğrultusunda kreşler ve anaokulları için uzaktan eğitim kararı alabileceğini ifade etti. Peki, hangi illerde uzaktan eğitim başlamış oldu? İşte, o detaylar

KREŞLER VE ANAOKULLARI HANGİ

İLLERDE UZAKTAN EĞİTİME GEÇTİ?

Ankara'da 30 Kasım 2020-4 Ocak 2021 arasında resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi. İstanbul'da, 1 Aralık-4 Ocak arasında resmi ana okulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi. İstanbul Valiliği'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada kararın, sosyal izolasyonu Bursa Valiliğinden de konu ile ilgili açıklama geldi. Valilik yapılan açıklamada, son dönemde Kovid-19 salgınında hızlı bir bir artış, vaka ve hasta sayılarında yükseliş görüldüğü belirtildi. İşte açıklama:

PEK ÇOK İLDE DAHA UZAKTAN EĞİTİM KARARI ALINDI

Zonguldak, Kırklareli, Tokat, Balıkesir, Edirne, Erzurum ve Eskişehir'de de uzaktan eğitim kararı duyuruldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.