Anadolu Network Isparta'da Start Verdi

GÜNDEM 25.01.2016 - 15:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2944+ kez okundu.
 

Anadolu Network Isparta'da Start Verdi

Anadolu Network Isparta tanıtım toplantısı yapıldı.
Gıda takviyesi ürünleri, organik kozmetik ürünleri, organik cilt bakım ürünleri, organik gıda ürünleri ve organik temizlik ürünleri alanlarında üretim yapan Anadolu Network'un yüzde yüz Türk sermayesi olduğu belirtilen açıklamada, bundan sonra da Isparta'da aktif çalışılacağı ifade edildi. Yüzde yüz yerli sermayeyle üretim yapan Anadolu Network Isparta'da start verdi. Konuyla ilgili açıklamayı Anadolu Network Genel Müdürü yaptı. Erdoğan Ilgaz yaptığı açıklamada, " Anadolu Network, 7/7/2015 yılında tecrübeli Network Marketing liderleri tarafından, Denizli merkezli olarak kurulmuştur. Onlarca yıl sahada yaptıkları çalışmaların sonunda oluşturulmuş bir stratejiye sahiptir. Anadolu Network, Türkiye'de bu işe gönül vermiş liderlerin bir başarı hikayesidir. Anadolu Network, Doğrudan satış sektöründe, 2020 yılında,Anadolu merkezli Türkiye'nin en büyük şirketi olmayı planlamıştır. Anadolu merkezli firmaların ödediği en büyük çeki bu dönemde ödeme rekoruna sahip olacaktır. Anadolu Network, Anadolu'nun yerel değerleri üzerinde yükselecektir. Bu konuda hammadde, bilim ve teknoloji kullanımına ve inovasyona önem verilecektir" dedi. Ürünlerin Türkiye'deki ıtri bitkilerden elde edildiği ve dışa bağımlılığın ortadan kalktığını belirten Erdoğan Ilgaz, Isparta'nın markası olan gülü de ürünlerimizin arasına katıp ürün yelpazemizi genişletmeyi planlıyoruz. Anadolu Network Isparta bayi Yusuf Aktaş ve Osman Çimen ise böyle bir grubun parçası olduklarından dolayı memnun olduklarını söylediler.
Anadolu Network Isparta tanıtım toplantısı yapıldı.

Gıda takviyesi ürünleri, organik kozmetik ürünleri, organik cilt bakım ürünleri, organik gıda ürünleri ve organik temizlik ürünleri alanlarında üretim yapan Anadolu Network'un yüzde yüz Türk sermayesi olduğu belirtilen açıklamada, bundan sonra da Isparta'da aktif çalışılacağı ifade edildi.

Yüzde yüz yerli sermayeyle üretim yapan Anadolu Network Isparta'da start verdi. Konuyla ilgili açıklamayı Anadolu Network Genel Müdürü yaptı.
Erdoğan Ilgaz yaptığı açıklamada, " Anadolu Network, 7/7/2015 yılında tecrübeli Network Marketing liderleri tarafından, Denizli merkezli olarak kurulmuştur. Onlarca yıl sahada yaptıkları çalışmaların sonunda oluşturulmuş bir stratejiye sahiptir. Anadolu Network, Türkiye'de bu işe gönül vermiş liderlerin bir başarı hikayesidir. Anadolu Network, Doğrudan satış sektöründe, 2020 yılında,Anadolu merkezli Türkiye'nin en büyük şirketi olmayı planlamıştır. Anadolu merkezli firmaların ödediği en büyük çeki bu dönemde ödeme rekoruna sahip olacaktır. Anadolu Network, Anadolu'nun yerel değerleri üzerinde yükselecektir. Bu konuda hammadde, bilim ve teknoloji kullanımına ve inovasyona önem verilecektir" dedi.

Ürünlerin Türkiye'deki ıtri bitkilerden elde edildiği ve dışa bağımlılığın ortadan kalktığını belirten Erdoğan Ilgaz, Isparta'nın markası olan gülü de ürünlerimizin arasına katıp ürün yelpazemizi genişletmeyi planlıyoruz.

Anadolu Network Isparta bayi Yusuf Aktaş ve Osman Çimen ise böyle bir grubun parçası olduklarından dolayı memnun olduklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.