Amacımız Çalışanlarımızı Ev Sahibi Yapmak

GÜNDEM 26.10.2020 - 11:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2104+ kez okundu.
 

Amacımız Çalışanlarımızı Ev Sahibi Yapmak

Amacımız Çalışanlarımızı Ev Sahibi Yapmak
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, tüm personellerine alacakları tazminatlarını peşin sayarak her ay asgari ücret tutarında ödeme şeklinde ev sahibi yapmak için çalışma başlattıklarını açıkladı.   Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım Ticaret ve Sanayi A.Ş. yönetim kurulu geçtiğimiz gün basın toplantısı yaptı. Saat 14.00’de Iyaş Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısına; Iyaş’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Iyaş Alışveriş Merkezleri ve Iyaşpark Müdürleri katıldı. BÜYÜKLEBLEBİ; “TEŞEKKÜR EDİYORUM” IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, toplantıda yaptığı konuşmada, inşaat işine gireceklerini belirterek, personele de müjdeli bir haber verdi. Başkan Büyükleblebi konuşmasında; “IYAŞ’ın bugünlere gelmesinde desteklerini esirgemeyen Isparta Milletvekillerine, Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emniyet Müdürü Metin Akay, ITSO Başkanı Mustafa Tutar ile IYAŞ’ın kuruluşuna büyük destek veren eski Belediye Başkanı Mehmet Aybatı’ya, Isparta Basınına ve ortakları ile Isparta halkına teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. “PERSONELİMİZİ EV SAHİBİ YAPMAK İSTİYORUZ” Başkan Büyükleblebi, Iyaş’ın durumu ile ilgili kısa açıklamada bulunduktan sonra; “Burada önemli bir konuyu daha açıklama istiyorum. Arsamız var. Arsada sorun yok. Personelimizi ev sahibi yapmak istiyoruz. Onların bizden alacakları tazminat bedellerini peşin sayarak ve aylık asgari ücret tutarında ödemelerle onlara ev yaparak teslim etmek istiyoruz. Bunda da muvaffak olacağımıza inanıyorum” dedi.
Amacımız Çalışanlarımızı Ev Sahibi Yapmak

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, tüm personellerine alacakları tazminatlarını peşin sayarak her ay asgari ücret tutarında ödeme şeklinde ev sahibi yapmak için çalışma başlattıklarını açıkladı.
 
Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım Ticaret ve Sanayi A.Ş. yönetim kurulu geçtiğimiz gün basın toplantısı yaptı. Saat 14.00’de Iyaş Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısına; Iyaş’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Iyaş Alışveriş Merkezleri ve Iyaşpark Müdürleri katıldı.
BÜYÜKLEBLEBİ; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, toplantıda yaptığı konuşmada, inşaat işine gireceklerini belirterek, personele de müjdeli bir haber verdi. Başkan Büyükleblebi konuşmasında; “IYAŞ’ın bugünlere gelmesinde desteklerini esirgemeyen Isparta Milletvekillerine, Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emniyet Müdürü Metin Akay, ITSO Başkanı Mustafa Tutar ile IYAŞ’ın kuruluşuna büyük destek veren eski Belediye Başkanı Mehmet Aybatı’ya, Isparta Basınına ve ortakları ile Isparta halkına teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
“PERSONELİMİZİ EV
SAHİBİ YAPMAK İSTİYORUZ”
Başkan Büyükleblebi, Iyaş’ın durumu ile ilgili kısa açıklamada bulunduktan sonra; “Burada önemli bir konuyu daha açıklama istiyorum. Arsamız var. Arsada sorun yok. Personelimizi ev sahibi yapmak istiyoruz. Onların bizden alacakları tazminat bedellerini peşin sayarak ve aylık asgari ücret tutarında ödemelerle onlara ev yaparak teslim etmek istiyoruz. Bunda da muvaffak olacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.