Alucra Belediyesinden memur alımı

GÜNDEM 04.09.2021 - 14:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2620+ kez okundu.
 

Alucra Belediyesinden memur alımı

Alucra Belediyesinden memur alımı
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Giresun ili Alucra Belediye Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Memur, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alacak. Adayların yazılı ve uygulamalı sınava katılabilmek için istenilen belgeleri ile birlikte 13 - 15 Ekim 2021 tarihleri arasında Alucra Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Tüm unvanlar için yazılı sınav 28 Ekim 2021 tarihinde, Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için uygulamalı sınav ise 29 Ekim 2021 tarihinde Alucra Belediyesinde gerçekleştirilecek.   İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Alucra Belediyesinden memur alımı

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Giresun ili Alucra Belediye Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Memur, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alacak. Adayların yazılı ve uygulamalı sınava katılabilmek için istenilen belgeleri ile birlikte 13 - 15 Ekim 2021 tarihleri arasında Alucra Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Tüm unvanlar için yazılı sınav 28 Ekim 2021 tarihinde, Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için uygulamalı sınav ise 29 Ekim 2021 tarihinde Alucra Belediyesinde gerçekleştirilecek.

 

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.