Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek tarih

23.01.2022 - 15:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1896+ kez okundu.
 

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek tarih

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek tarih
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Piyasalar, 25 Ocak'taki Fed'in faiz kararına kilitlenmiş durumda. Peki, Fed faizleri artırırsa altın yükselecek mi düşecek mi? Gram altın alımı ya da satımı için doğru zaman mı? Güncel altın fiyatları nedir? Gram altının kritik seviye olduğunun altını çizen analistler, yukarı yönlü yükseliş için tahminde bulundular.   Gram altın için 788 - 800 Türk lirası aralığının kritik olduğunu söyleyen analistler bu eşiğin aşılmasıyla 950 TL seviyelerine doğru bir yükselişin başlayabileceğini kaydetti. Uzmanlar, ayrıca önümüzdeki 2-3 aylık sürece bakıldığında halen ısrarla 800TL altındaki seviyelerin önemli alım fırsatlar olarak değerlendirdi.
Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek tarih

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

Piyasalar, 25 Ocak'taki Fed'in faiz kararına kilitlenmiş durumda.

Peki, Fed faizleri artırırsa altın yükselecek mi düşecek mi?

Gram altın alımı ya da satımı için doğru zaman mı?

Güncel altın fiyatları nedir?

Gram altının kritik seviye olduğunun altını çizen analistler, yukarı yönlü yükseliş için tahminde bulundular. 

 Gram altın için 788 - 800 Türk lirası aralığının kritik olduğunu söyleyen analistler bu eşiğin aşılmasıyla 950 TL seviyelerine doğru bir yükselişin başlayabileceğini kaydetti.

Uzmanlar, ayrıca önümüzdeki 2-3 aylık sürece bakıldığında halen ısrarla 800TL altındaki seviyelerin önemli alım fırsatlar olarak değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.